Togg yeni iş ilanları açtı: Hangi pozisyonlar için çalışan aranıyor?

Togg'dan iş ilanları var... Togg, Türkiye ve Almanya'da görevlendirmek üzere toplamda 43 yeni iş pozisyonu için ilan açtı. Peki, hangi pozisyonlar için aday aranıyor? İşte detaylar...

Togg'un Gemlik tesislerideki inşaat çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Togg'un linkedin hesabından ise 43 iş pozisyonu için ilan açıldı. İlanlar arasında en güncel olanlar Almanya'daki ofiste görevlendirmek üzere bugün paylaşılan "Dağıtım Kanalı ve İş Geliştirme-Satış" ile "Kullanıcı Deneyimi Tasarımı" pozisyonları. İlanlara göre ileri düzeyde İngilizce bilgisi önemli. Dağıtım Kanalı ve İş Geliştirme-Satış ilanı için eğitim kriterlerinin yanı sıra, Yeni pazara giriş ve iş uzmanlığı, Stratejik düşünme ve planlama, Yüksek analitik ve finansal analiz kabiliyeti, Müzakere ve teknoloji yakınlığı, Kültürler arası takımlarda çalışabilme becerisi, Değişken ve hızlı değişen koşullara uyum gibi kriterler de aranıyor.

Kullanıcı Deneyimi Tasarı ilanı için başvuran adayların İngilizce ve Almanca yazılı ve sözlü iletişim becerilerine sahip olmaları gerekiyor. "Fikir aşamasından uygulamaya kadar dijital ürün, hizmet ve deneyimde 5 yılı aşkın profesyonel çalışma deneyimi" aranıyor.

TOGG'UN İŞ İLANLARI VE ARANAN ŞARTLAR

Togg'un linkedin hesabında öne çıkan bazı iş ilanı pozisyonları şöyle: "Pazar analizi ve talep planlaması, program yönetimi, satın alma, dağıtım kanalı ve iş geliştirme, sigorta süreç tasarımı ve dijital çözümler, maliyet mühendisliği", dış ticaret, garanti yönetimi, dijital cüzdan ve ödeme sistemleri, soğutma sistemleri, elektrik sistem doğrulama ve test, elektrik elektronik sistem mühendisliği, kullanıcı deneyimi tasarımı, yazılım mühendisliği, VR modelleyici."

İş ilanlarına ve adaylarda aranan kriterlere ulaşılıyor.

Sonraki Haber

Forum