"Tivibu keyfi şimdi tarayıcıda!"

İnternet bağlantısı üzerinden televizyon keyfi, internet tarayıcı üzerinden de mümkün!

Sürekli zenginleştirilen içeriği ve geliştirilen özellikleriyle Türkiye'de televizyon ve sinema izleme deneyimini yeniden tanımlayan Tivibu, artık web üzerinden herhangi bir program indirmeden internet tarayıcıları üzerinden kolaylıkla izlenebiliyor.

Tivibu'yu webclient servisi üzerinden izlemek isteyenlerin, www.tivibu.com.tr anasayfasındaki "Web'den İzle" bölümüne gitmeleri ve diğer tüm Tivibu üyeleri gibi üye adı ve şifrelerini girmeleri yeterli oluyor. Mac işletim sisteminde de kullanılabilen Tivibu webclient hizmetinden, bilgisayara herhangi bir program indirmeden Tivibu keyfine varmak isteyen tüm TTNET müşterileri faydalanabilecek.

Tivibu, bugün 83 ayrı kanalda yer alan tüm dizi, program, haber ve içerikleri yayın akışıyla aynı anda, yani; internet bağlantısı ile bilgisayarınız üzerinden canlı olarak izleme imkânı sunuyor. Tekrar-İzle, Durdur-İzle, Geri Al-İzle gibi özelliklerin yanı sıra, zengin ve farklı içerikleri Seç-İzle ve Kirala-İzle ile sunan Tivibu, her geçen gün artan bir ilgiyle karşılanıyor.

Tivibu ile evde, ofiste, mutfakta, tatilde, parkta kısacası her yerde; film, belgesel, spor karşılaşmaları, haber, yarışma, dizi, eğlence programı gibi birçok farklı içerik, "kaçırdım", "geç kaldım", "yarım bıraktım" derdi olmadan seyredilebiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum