The Last of Us’ın onayı alan ikinci sezonu, iki bölüm sürpriziyle gelebilir

İlk sezonun henüz sadece 3 bölümü yayınlanmışken ikinci sezon onayını alan The Last of Us, ikinci sezonda “iki bölüm sürprizi” yapabilir.

HBO’nun The Last of Us'ı ikinci sezon için onaylaması kimse için sürpriz olmadı. Dizinin ilk sezonunun ilk oyunun tamamını kapsadığı zaten biliniyordu. Ve bu durum, ikinci sezon için de değişecek gibi görünmüyor. İkinci sezon onay haberlerinin ardından, yardımcı dizi sorumlusu (ve oyunların yardımcı yönetmeni) Neil Druckmann, The Last of Us'ın ikinci sezonunun The Last of Us Part II'yi ekrana taşıyacağını açıkladı.

2020'de PlayStation 4 için piyasaya sürülen The Last of Us Part II, önemli bir zaman sıçramasının ardından oyunculara Ellie'nin kontrolünü veriyor. Oyunu oynamayan veya olay örgüsünü bilmeyenler için ikinci sezon biraz karmaşık olabilir. Dahası, ikinci oyunun içeriğinin sadece standart bir sezona sığmama ihtimali de var. Bu nedenle, dizinin bu oyunu birden fazla sezona ya da iki parçaya ayrılmış bir sezona dönüştürmeyi seçebileceğini duymak çok şaşırtıcı olmayacaktır. Zira dizinin yapımcıları da, yaptıkları açıklamalarda bunun sinyallerini veriyor.

Kısacası ilk sezonu ile zaten büyük ilgi çeken The Last of Us dizisi, ikinci sezon için çok sayıda ilginç olasılık içeriyor. Ama bu olasıkları öğrenmeden önce, ilk sezonun keyfini çıkartmaya devam etmemiz gerekecek. Henüz The Last of Us’ın üç bölümü HBO'da yayınlandı ve ikinci sezon için daha fazla bilgiye ulaşmamız zaman alacak gibi görünüyor.

Sonraki Haber

Forum