Tesla'dan Cybertruck müşterilerine bir yeni şok daha

Cybertruck'larını teslim almak için günleri sayan müşteriler, Tesla'dan gelen yeni açıklama ile bir şok daha yaşamak zorunda kaldı.

Bu hafta yeni araçlarını teslim almayı bekleyen bazı Cybertruck müşterileri, kötü bir sürprizle karşı karşıya kaldı. Tesla tarafından yapılan açıklamada müşterilerin, şirketin ön cam silecek motoruyla ilgili bir güvenlik sorununu çözmeye uğraşması nedeniyle bir süre daha beklemeleri gerektiği söylendi.

Tesla, kamuoyuna bu yönde bir doğrulama yapmadı veya resmi bir geri çağırma yayınlamadı ancak Cybertruck Owners Club forumu ve Reddit’teki çok sayıda yorumcu, teslimatların durdurulduğu ve teslim alma tarihlerinin bir hafta ertelendiği konusunda kendilerine bilgi verildiğini söyledi.

Kısa bir süre önce bazı Cybertruck sahipleri, bazı durumlarda araç alındıktan hemen sonra ön cam sileceğinin arızalandığını bildirmişti. Geçtiğimiz bahar mevsiminde de Tesla, hatalı gaz pedallarının takılabilmesi gerekçesiyle bazı Cybertruck’ları geri çağırmak ve yeni teslimatlarını duraklatmak zorunda kalmıştı. Sorun yaklaşık 3.878 Cybertruck aracını etkiledi. Bu durumda Tesla, sorunu sadece bir perçin takarak düzeltebilmişti ve teslimatlar kısa süre sonra yeniden başlamıştı.

Sonraki Haber

Forum