Tesla Türkiye için iş ilanları verdi: Başvuru şartları ne?

Elon Musk'ın sahibi olduğu Tesla Türkiye'ye açılıyor... Tesla, Türkiye için iş ilanları verdi. Peki, başvuru şartları ve aranan pozisyonlar ne? İşte detaylar..

Tesla, Türkiye merkezi için eleman alım ilanı verdi. Şirketin resmi internet sitesindeki bilgilere göre, ilk servis merkezi İstanbul Beşiktaş'ta açılacak.

Buradaki merkeze "mobil servis teknisyenleri, otomotiv mekanikerleri/teknisyenleri, servis danışmanı, parça danışmanı, otomotiv süpervizörü, Tesla danışmanı ve supercharger (süper şarj) iş geliştirme lideri" pozisyonlarında personel aranıyor.

AA'nın konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre İstanbul'daki servise ilişkin resmi duyurunun 2023 yılının başlarında yapılacağını belirtiyor.

BAŞVURU ŞARTLARI VE POZİSYONLAR NELER?

Tesla, sitesinde aranan pozisyonlarla ilgili detaylı bilgiler paylaşıyor. Örneğin otomotiv süpervizörü için iş tanımı şöyle paylaşılıyor: 

"Tesla'da Servis Süpervizörlerimiz, servis operasyonumuzun ön saflarındaki liderler olup Dünya’nın sürdürülebilir enerjiye geçişini hızlandırma misyonumuzda kritik bir rol alırlar. Müşterilerimize olağanüstü bir deneyim sunarak, günlük operasyonları yöneterek ve tam potansiyellerine ulaşmaları için ekip üyelerini proaktif olarak geliştirerek marka elçileri olarak hareket ederler.

Servis Süpervizörlerimiz hem ekip liderliği hem de servis operasyonları genelinde sürekli olarak mükemmel sonuçlar ortaya koyar. Tesla'da başarılı olmak için enerjik, son derece organize ve verimli çalışmanın yanı sıra gerçek liderliğe ve markamıza tutkulu olmalısınız"

TESLA'NIN TÜRKİYE İŞ İLANLARI

Tesla'nın ilanlarına linkleri tıklayarak bakabilirsiniz:

Mobil Servis Teknisyenleri Vehicle Service Beşiktaş
Otomotiv Mekanikerleri/Teknisyenleri Vehicle Service Beşiktaş
Servis Danışmanı  Vehicle Service Beşiktaş
Parça Danışmanı Vehicle Service Beşiktaş
Otomotiv Süpervizörü  Vehicle Service Beşiktaş
Tesla Advisor Sales & Customer Support Beşiktaş
Business Development Lead Supercharging, Turkey Charging Beşiktaş
Sonraki Haber

Forum