Telekom'da grev iletişimi aksatır mı?

Haber-İş sendikası Telekom'un son teklifini de kabul etmedi, Telekom grevinin ayak sesleri duyuluyor

Bir süredir Telekom çalışanlarının ücretleri ve ikramiyeleri ile ilgili rahatsızlıklarını duyurdukları ve 7. Dönem Toplu İş Sözleşmesi sürecinde Türk Telekom ile anlaşmaya varamadıkları biliniyordu. Türk Telekom dün yolladığı basın bülteninde Haber-İş Sendikasının Türk Telekom'un 11 Ekim 2007 tarihinde sunduğu yeni teklifini kabul etmediğini bildirdi.

Türk Telekom yönetimi şartları zorlayarak ve elindeki bütün imkanları kullanarak, sendika yönetimine bütçe dahilinde mümkün olabilecek en iyi nihai teklifi sunduğunu belirtiyor. Haber-İş sendikasının bu teklifi kabul etmediği ve Türk Telekom'un da teklifinin bir adım önüne geçmeyeceği alınan haberler arasında.

Türk Telekom, grev sürecinde haberleşmenin aksamaması için gereken her şeyi yapacağını bildirdi. Bu eylemin telefon, özellikle de Internet bağlantılarının sağlığını nasıl tehdit edeceği, arıza bakım ve onarım söz konusu olduğunda ne kadar hızla müdahale edileceği ise soru işareti. Grev gerçekleşirse tüm bu soruların cevaplarının alınacağını tahmin ediyoruz.

Sonraki Haber

Forum