TECNO, IFA Berlin 2024'te yeni yapay zeka stratejisini ve AIoT ürünlerini sergileyecek

TECNO, temel yapay zeka stratejisini açıklamak ve AIoT ürün ekosistemini sergilemek üzere IFA Berlin 2024'e katılacağını duyurdu. İşte TECNO'nun tanıtacağı teknolojiler...

TECNO, temel yapay zeka stratejisini açıklamak ve AIoT ürün ekosistemini sergilemek üzere IFA Berlin 2024'e katılacağını duyurdu. Fuara 3'üncü kez katılan TECNO, bu yıl eğlenceyi, yaratıcılığı, bağlantıyı, üretkenliği ve daha fazlasını geleceğe taşıyan çok çeşitli öncü AIoT ürünleriyle "Gelecek için İnovasyon" misyonuyla geri döneceğini açıkladı. Sergilenen akıllı ekosistemin öne çıkan ürünleri arasında sektörün ilk birleşik AR gözlüğü ve taşınabilir Windows tabanlı oyun cihazı Pocket Go, dünyanın en küçük su soğutmalı oyun bilgisayarı MEGA MINI Gaming G1, olağanüstü dizüstü bilgisayarlar, yaşam tarzına yönelik cihazlar ve daha fazlası yer alacak.

TECNO'nun IFA Berlin 2024'te ziyaretçilere sunacağı deneyimler şöyle olacak: 

  • Yaratıcılık, Eğlence ve Üretkenlik: TECNO, günlük yaşama daha fazla keyif ve kolaylık getirmek için eğlence ve üretkenliği artıran bir dizi gelişmiş AIoT cihazını sergileyecek.
  • Pocket Go - AR gözlükleri ve Windows el bilgisayarını birleştiren sektörün ilk Windows AR oyun seti. Hafif ve taşınabilir set, kullanıcılara sürükleyici bir 6D AR oyun deneyimi sunuyor.
  • MEGA MINI Gaming G1 - Oyun performansını gelişmiş soğutma teknolojisiyle birleştiren, ayrı bir grafik kartına sahip, sektörün en küçük su soğutmalı mini oyun bilgisayarı.  
  • Dynamic 1 - Alman çoban köpeğinden esinlenen yapay zeka ve gerçekçi özelliklere sahip inovatif bir akıllı robot köpek. Gelişmiş algoritmalar ve güçlü sensörler sayesinde komutları sezgisel olarak anlayabiliyor ve gerçeğe yakın eylemler eşliğinde evcil hayvan sahibi olmanın keyfini fütüristik teknolojiyle birleştiriyor.
  • Dizüstü Bilgisayarlar ve Aksesuarlar: TECNO'nun dizüstü bilgisayar ve aksesuar yelpazesi. Marka, Z kuşağı kullanıcılarının eğlence özellikleriyle "Daha Büyük, Daha Yüksek Sesle Görmelerini" sağlamak için tasarlanan K Serisinin ilk cihazı olan MEGABOOK K16S dizüstü bilgisayarını da fuarda sergileyecek. TECNO MEGABOOK T16 Pro 2024 Ultra, MEGABOOK S1 13 ve MEGABOOK T1 14 inç dahil olmak üzere diğer dizüstü bilgisayarları da markanın standında sergilenecek.
  • Katılımcılar ayrıca IFA standında TECNO'nun yeni nesil True Air 1 TWS, Sonic 2 TWS ve TECNO'nun ilk OWS kulaklıkları olan yeni FreeHear 1 gibi kulaklıklarını deneyimleyebilecekler.
Sonraki Haber

Forum