TCL C755 QD-Mini LED TV'ler, seçili Arçelik mağazalarında satışa çıktı

TCL’nin yeni nesil C755 QD-Mini LED TV'leri, seçili Arçelik mağazalarında satışa sunuldu. İşte yeni TV'nin özellikleri...

TCL, seçili Arçelik mağazalarında Bilkom satış sonrası güvencesiyle C755 QD-Mini LED TV'leri, 55, 65 ve 75 inç ekran boyutlarıyla satışa sundu.

Dolby Vision, Dolby Vision IQ, Dolby Atmos ve 144Hz’e kadar yenileme hızı gibi özelliklere sahip olan C755 QD Mini LED TV, IMAX Enhanced izleme deneyimi sunuyor. TCL, geliştirdiği QD-Mini LED teknolojisinin gerçek hayattaki renklere yakın canlı görüntüler sunduğunu ve daha yüksek kontrast oranına sahip olduğunu belirtiyor.

TV'lerin tüm ekran boyutları, tam dizi yerel karartma (Full Array Lokal Dimming) ile geliyor. Bu sayede ekran, her bir bölge için parlaklık seviyesini, bulunduğu ortama göre analiz ederek led arka ışığını ve sahneyi doğru bir şekilde yapay zeka algoritmasıyla ayarlayabiliyor. Yeni nesil 4 alaşımlı Quantum Nokta Kristali (QLED-PRO) teknolojisini kullanan TCL, DCI-P3 standardına göre yüzde 96’ya varan bir renk gamına sahip ve 1 milyardan fazla renk sunuyor.

144Hz yenileme hızıyla 4K çözünürlüğe sahip sunan C755 serisi, özellikle oyun konsollarında sıkça yaşanan titreşim, görüntü yırtılması ve bulanıklık sorunlarını ortadan kaldırmayı hedefliyor. HDMI 2.1 desteği ve AMD FreeSync Premium Pro sertifikası bulunan ürünler, en yeni nesil oyun konsollarına ve yeni nesil yüksek grafik içeren oyunlarla uyumlu şekilde geliyor.

Görsel performansı atırmayı hedefleyen yapay zeka destekli AIPQ 3.0 akıllı görüntü işlemcisini kullanan C755, Game Master 2.0 ile gelişmiş ekran ayarları sunuyor. Bunun yanı sıra TCL, metalik ve çerçevesiz tasarımı ile serinin her ortama uyum sağlayabileceğini belirtiyor.

Sonraki Haber

Forum