Tasarımları paylaşıldı: Togg C-Sedan ve C-X Coupé böyle görünecek

Togg’un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü’nün açılış töreni bugün yapıldı. Törende ilk Togg banttan indi.

Togg'un Gemlik Kampüsü'nün açılışında ayrıca sıradaki modelleri için de açıklamalar geldi.

Togg CEO’su Gürcan Karakaş yaptığı sunumda C-SUV’dan sonra 2025’in ilk yarısında C-SEDAN, 2026’da C-X COUPE modellerin üretileceğini açıkladı. Karakaş, Hatchback modelden vazgeçtiklerini ve bunun yerini C-X COUPE’ın aldığını duyurdu. 

Yeni modeller hakkında bilgi veren Karakaş, "Artık bir hatchback yapmaktan vazgeçtik. Çünkü günümüzde Cross-Coupe diye tabir ettiğimiz, daha dinamik, daha heyecanlı ve hedef kitlemizin de beğenisini daha fazla kazanacak bir Cross-Coupe hazırlayacağız. 2025'in ilk yarısında sedanımız, 2026'da Cross-Coupe geliyor." ifadelerini kullandı.

Togg’un twitter hesabından paylaşılan mesajda ise şu ifadeler yer aldı:

“İlk akıllı cihazımız C-SUV’u banttan indirirken, sizi çalışmaları planlarımız doğrultusunda devam eden C-Sedan ve C-X Coupé ile tanıştıralım istedik” denildi.

'SIRADA YENİ ÜRÜNLER VAR'

Togg CEO'su Gürcan Karakaş, bir teknoloji şirketi olarak akıllı cihazın yanı sıra farklı dijital ürünler üzerinde de çalıştıklarına söyledi: "Çok yakında dijital ürünlerimizi de duyurmaya başlayacağız. Mobilite çözümleri, büyük veri, siber güvenlik, fintech, blok zinciri, oyunlaştırma, akıllı şebekeler ve mobilite servisleri gibi stratejik alanlar üzerine yoğunlaşıyoruz. Kullanıcılarımıza, akıllı yaşam, e-cüzdan, uzaktan güncelleme, akıllı bağlantı gibi hizmetler sayesinde kesintisiz bir mobilite deneyimi sunmayı hedefliyoruz."

Sonraki Haber

Forum