Superonline'dan A-Tipi Telefon Hizmeti

Superonline, %90'a varan indirimlerle, A-Tipi Telekom Servisleri'ne başladı.

Yeni Nesil Telekom Operatörü Superonline, A-Tipi Telefon Hizmetini vermeye başladı. Bu hizmetten yararlanan aboneler; telefon kullanım alışkanlıklarını değiştirmeden, ek bir cihaz kullanmadan, erişim numarası çevirmeden, üstelik sabit ücret ödemeden evlerindeki ve/veya işyerlerindeki sabit telefonlarından, şehirlerarası, uluslararası ve GSM aramalarını, Superonline kalitesi ile çok cazip fiyatlara yapabilecekler.

** Almanya, İngiltere, Fransa, ABD aramanın dakikası sadece 6.4 YKrş
** Şehirlerarası aramaların dakikası ise 5.9 YKrş dan başlayan fiyatlarla

Bu hizmetten yararlanmak isteyenler, kullanmakta oldukları sabit hattın Superonline A-Tipi hizmetine açılabilmesi için, başvuru dilekçesi ile birlikte abonelik formunun doldurulmasıyla, indirimli olarak, şehirlerarası, uluslararası ve GSM konuşmalarına başlayabilecekler.

A-Tipi Hizmetinin Avantajları

• Sabit telefonunuzu kullanarak; şehirlerarası, uluslararası ve GSM aramalarınızı %90'e varan indirimlerle çok daha ucuza yapabilirsiniz.
• Sabit ücret ödemezsiniz
• Ön ödemeli veya Aylık Ödeme şekli seçebilirsiniz,
• Sabit telefonunuza İlave bir cihaz kullanmanıza veya erişim numarası çevirmenize gerek kalmaz.
• Tüm görüşme ve fatura detaylarınızı www.superonlinetelekom.com internet sitesi üzerinden kendi kullanıcı kodu ve şifrenizle takip edebilirsiniz.
• Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda 0 212 473 7475 numaralı müşteri hizmetleri hattından 7 gün, 24 saat destek alabilirsiniz.


Bilgi için:
Superonline Müşteri Hizmetleri
Tel: 0212 473 0 811

Sonraki Haber

Forum