Steve Jobs söylentisi gerçek çıktı!

Steve Jobs hakkında uzun zamandır ortalıkta dolaşan söylenti, en sonunda doğrulandı!

Apple'ın efsane patronu Steve Jobs'ın ölümünün ardından hakkında birçok haber yapıldı. Jobs'ın başarılarından ve dünyayı değiştiren adam olma özelliğinden fazlaca bahseden basın ve medya kuruluşları, Jobs'ın hayatıyla ilgili de ölümünün ardından birçok ayrıntıyı okurları veya izleyicileriyle paylaştı.

Softbank'ın CEO'su ve aynı zamanda bir Apple ortağı olan Masayoshi Son, Jobs'la ilgili ilginç bir anektodunu kamuoyuyla paylaştı. Son, Jobs'la olan ilişkisinden bahsederken, iPhone 4S'in ortaya çıkışıyla ilgili de ilginç açıklamalarda bulundu. Bu açıklamayla, ortalıkta dolaşan "Steve Jobs son gününe kadar Apple için çalıştı, 4 senelik bir plan bıraktı" söylentisi de doğrulanmış oldu.

"Apple'ı iPhone 4S lansmanı sırasında ziyaret ettim" diyen Son, Tim Cook'la sohbet ettiğini ve Cook'un kendisine "Kusura bakma ayrılmak zorundayım konuşmamı yapmak için, patronum beni çağırıyor" dediğini kaydetti. iPhone 4S'in tanıtıldığı gün bunların yaşandığını söyleyen Son, Steve Jobs'ın son anına kadar Apple için çalıştığını ve Cook ile yeni ürünleriyle ilgili görüşmek için Cook'u yanına çağırdına dikkat çekti.

Sonraki Haber

Forum