Steve Jobs'dan beklenmedik bir tepki

Bir öğrenciden gelen e-posta Steve Jobs'u çok sinirlendirdi: İşte Jobs'un şaşırtıcı cevabı...

Long Island Üniversitesi son sınıf öğrencisi Chelsea Kate Isaacs, Steve Jobs'a e-posta attığında cevap geleceğinden pek umutlu değildi. Ancak Jobs'dan cevap geldiğinde de Isaacs bu cevaba pek sevinemedi.

iPad'lerin akademik kullanımlarını sorduğu Apple'ın insan kaynakları departmanından cevap alamayan Isaacs, bir arkadaşının da tavsiyesiyle Steve Jobs'a e-posta attı. Steve Jobs'a oldukça uzun bir e-posta atan Isaacs'e gelen cevap bayanı pek tatmin etmedi; "Bizim amaçlarımız sizin iyi notlar almanızı sağlamak değil. Üzgünüm."

Asıl şaşırtıcı sözler bundan sonra geliyor...

Durumu hiç hoş karşılamayan Isaacs, hemen Jobs'a aslında Apple'ın ona iyi notlar almasında yardımcı olmasını beklediğini belirten ikinci bir e-posta attı; "Kişisel durumu geçelim. Bir müşteriden ya da tüketiciden bir mesaj aldığınızda ona geri dönmek göreviniz değil mi?"

Jobs'tan gelen cevap ve mesajın son cümlesi ise Isaacs'i Apple'dan daha da çok soğuttu; "Hayır. 300 milyonun üzerinde kullanıcımız var ve eğer bir sorun yaşamıyorlarsa onlara cevap veremeyiz. Üzgünüm... Lütfen bizi rahat bırak."

Sonraki Haber

Forum