Starfield Skyrim'i bile geride bırakmayı başardı; şimdi hedefinde Fallout 4 var

Starfield, Steam'de ulaştığı eş zamanlı oyuncu sayısıyla Skyrim'i geride bırakarak bir başarıya imza attı. Ve şimdi sırada, Fallout 4'ün rekorunu kırmak var.

SteamDB'ye göre, Bethesda'nın yeni bilimkurgu RPG'si Starfield, erken erişime açılmasının üzerinden iki hafta geçmeden, 10 Eylül'de 330.723 eş zamanlı oyuncuyla tüm zamanların zirvesine ulaştı ve The Elder Scrolls 5: Skyrim'i bile geride bırakmayı başardı.

Skyrim 12 yıl önce Steam'de 287.411 eşzamanlı oyuncuya ulaşmıştı ve hala çok sayıda oyuncu tarafından oynanıyor. Starfield, Bethesda'nın tüm zamanların en popüler oyunlarından birini geçmeyi başarmış olsa da, 2015'te yayınlandığı sırada 472.962 ile şirketin Steam'deki en yüksek eşzamanlı oyuncu sayısına sahip olan Fallout 4'ü henüz geçemedi.

Starfield'ın Xbox Series X|S ve Xbox Game Pass'te de mevcut olduğu düşünüldüğünde, şu anda mevcut tüm platformlardaki toplam eş zamanlı oyuncu sayısının bildiğimizden çok daha fazla olması mümkün görünüyor. Bethesda'nın 7 Eylül'de yaptığı açıklamaya göre, oyunun altı milyondan fazla oyuncuya ulaştığı biliniyor.

Oyunun yönetmeni Todd Howard önümüzdeki yıl Starfield'a resmi mod desteğinin geleceğini de doğruladı. Ayrıca lansman sonrası gelecek DLC hakkında da yorum yaptı, ancak şimdilik ayrıntılar konusunda sessiz kaldı.

Sonraki Haber

Forum