Netflix'in Squid Game yarışması fiyaskoya dönüşüyor: İddialar ardı ardına geliyor!

2020’de tüm dikkatleri üzerine çeken Squid Game’i temel alan yarışması Squid Game: The Challenge, Netflix için gerçek bir fiyaskoya dönüşebilir.

Geçtiğimiz haziran ayında Netflix, orijinal dizisi Squid Game'i temel alan bir reality yarışma programını duyurmuştu. Squid Game: The Challenge adını taşıyan programda 456 oyuncu Netflix dizisindekine benzer mücadelelerde 4.56 milyon dolarlık rekor bir para ödülü için yarışacaktı. Ve çekimler başladı. Ama ne yazık ki yarışmacılara göre program, Squid Game'i hayal edebileceklerinden çok daha yakından yansıtan hileli bir felaket...

Squid Game: The Challenge hileli mi?

Motherboard, Squid Game hakkında bir açıklama yayınladı. Yarışmacılar programın başından beri her şeyin hileli olduğunu iddia etmiş ve hatta Motherboard'a bu sonuca nasıl vardıklarını anlatmışlar.

Motherboard'a konuşan yarışmacılara göre, geldikleri andan itibaren birbirleriyle konuşmaları engellenmiş. Sabahın erken saatlerinde, ilk oyundan önce, hepsi çekimlerin yapılacağı bir havaalanı hangarına götürülmek üzere dondurucu bir otobüse bindirilmiş. Otobüs yolculuğu sırasında diğer yarışmacılarla konuştukları için azarlanmışlar.

Hangara vardıklarında yarışmacılara donmuş "kahve ve kahvaltı sandviçleri" verildikten sonra, bir bekleme odasında 2 ila 3 saat bekletilmişler. Yarışmacılara dağıtılan mikrofonların arasında bazılarının aslında çalışmadığını da fark etmişler.

Aralarında ikizler, bir baba ve çocuk ve bir TikTok yıldızının da olduğu yarışmacıların katıldığı Squid Game: The Challenge’ın yayın tarihi için Netflix şimdilik bir açıklama yapmış değil. Ancak geçtiğimiz günlerde The Sun gazetesinin birden fazla yarışmacının şimdiden yaralandığını bildirmesi ve ortaya atılan iddialar yarışmanın iptal edilmesine sebep olabilir. 

Sonraki Haber

Forum