Spotify'dan nihayet dedirten bir yenilik: iOS ve Android uygulamalarında artık iki düğme birden olacak

Spotify, Premium kullanıcılarına yönelik "nihayet" dedirten bir yeniliği tanıttı: Artık her iki düğme de kullanılabilecek.

Spotify'ın iOS ve Android uygulamalarında yakında, tüm çalma listelerinde ayrı ayrı çalma ve karıştırma düğmeleri bulunacak.

Sene 2022 oldu ve Spotify nihayet iOS ve Android uygulamalarına bir müzik çalma programında bulunması gereken en temel özelliklerden birini eklemeyi başardı: Çalma listelerinde ve albüm sayfalarında Çalma ve Karıştırma düğmelerinin ayrı ayrı olması. Şimdiye kadar, çalma listelerinde Çalma düğmesine bastığımızda, liste otomatik olarak karışık modda çalınıyordu. Şarkıları sırayla dinlemek için şarkının üzerine basmanız gerekiyordu.

Ancak bu yeni özellik, sadece parasını ödeyen Spotify Premium aboneleri için geçerli olacak.

Geçtiğimiz yıl ünlü şarkıcı Adele, akış platformuna albümlerden karışık çalma düğmesini kaldırması için baskı yapmıştı. Albümlerin sanatçıların amaçladığı şekilde sırayla dinlenmesi gerektiğini savunmuştu. Spotify bunu kabul ederek, albümler için yalnızca normal bir oynatma düğmesi görüntülemeye başladı. Şimdi en son güncellemeyle karıştır düğmesi de bu sayfalara geri geliyor. Böylece her iki düğme de ayrı ayrı kullanılabilecek.

Sonraki Haber

Forum