2 yıl önce tanıtıldı; halen gerçeğe dönüşemedi: Spotify Hifi'a ne oldu?

Spotify eş başkanı Gustav Söderström, 2 yıl önce tanıtılmasına rağmen halen hayata geçirilemeyen HiFi seçeneği ile ilgili konuştu ve neden bu kadar geciktiğini açıkladı.

Spotify'ın 2 yıl önce tanıttığı ve kayıpsız ses vaat ettiği Spotify HiFi'ı hatırlıyor musunuz? Ne yazık ki bu hizmet, aradan geçen uzun zamana rağmen bir türlü gerçeğe dönüşemedi. Ama görünüşe göre bu, Spotify'ın HiFi için büyük planlar yapmasını engellemiş değil.

Spotify eş başkanı Gustav Söderström, yaptığı bir röportajda, Spotify HiFi'nin 2 yıldan uzun bir süre önce duyurulmasına ve hala piyasaya sürülmemiş olmasına rağmen, kayıpsız ses deneyiminin yolda olduğunu söyledi. Ancak ne zaman kullanıma sunulacağı konusunda kesin bir bilgi vermedi.

Söderström, "Bunu duyurduk, ancak daha sonra sektör bir dizi nedenden dolayı değişti," derken, "Bunu yapacağız ama bizim için ve dinleyicilerimiz için mantıklı olacak şekilde yapacağız. Sektör değişti ve biz de uyum sağlamak zorunda kaldık,” şeklinde konuştu.

Daha önce Spotify, HiFi'yi 2021'in sonuna kadar premium bir katman olarak piyasaya sürmeyi planladığını söylemişti. O zamandan bu yana, Apple Music ve Amazon ekstra ücret ödemeden kayıpsız müzik sundu ve yüksek kaliteli müzik diğer hizmetlere de yayıldı.

Bakalım Spotify, bu hizmetlerin arasına ne zaman katılacak?

Sonraki Haber

Forum