Spider-Man: Far From Home Tam Not Aldı!

Marvel Studious'un yeni filmi Spider-Man: Far From Home'un ilk incelemeleri, beklenenin de ötesinde bir başarıyı işaret ediyor!

Spider-Man: Far From Home (Örümcek Adam: Evden Uzakta) filmi, ülkemizde ve dünyanın pek çok yerinden 5 Temmuz 2019 tarihinde gösterime girecek. Yapımın kadrosunda  Tom Holland,  Oscar ödüllü oyuncu Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders, ünlü yönetmen ve oyuncu Jon Favreau, J.B. Smoove, Jacob Batalon, Martin Star, Marisa Tomei ve bir diğer Oscar ödüllü oyuncu Jake Gyllenhaal yer alıyor.

Spider-Man: Far From Home, Kuzey Amerika'daki özel sinema salonlarında eleştirmenlerin beğenisine sunuldu ve harika notlara layık görüldü. Otoritelere göre Tom Holland ve Jake Gyllenhaal'in uyumu benzersiz. Tom Holland ve  Jake Gyllenhaal ikilisinin gelecekte, Marvel Sinematik Evreni'ninde  büyük başarı elde etmesi bekleniyor. Jake Gyllenhaal'in canlandırdığı Mysterio'nun Avengers'a katılması da sürpriz olmayacak. Eserin yönetmenliğini üstlenen John Watts'ın performansı da takdire şayan...

ScreenRant'den Molly Freeman Spider-Man: Far From Home hakkındaki görüşlerini belirtirken ilgi çekici açıklamalarda bulunuyor. Freeman, "Spider-Man: Far From Home'un senaryosu öncü film kadar güçlü olmayabilir. Ancak oyuncular arasındaki uyum ilk filmin katbekat üzerinde. Film, Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olacak yeni kahramanlar ve anti-kahramanlar yaratmış." ifadelerini kullanıyor.

Yeni filmde Örümcek Adam, baba figürü Tony Stark'ın kaybı ile büyük sorunlar yaşarken, Nick Fury (Samuel L.Jackson) sayesinde kahramanlık kariyerine geri dönmeyi başarıyor. 

Spider-Man: Far From Home, ilk değerlendirmeler itibariyle dünyaca ünlü sinema sitelerinden Rotten Tomatoes'dan 92/100 gibi muazzam bir puan almayı başardı. Gyllenhaal'in Mysterio karakteri ise hemen hemen tüm eleştirmenlerden en üst düzeye layık görüldü.   

Sonraki Haber

Forum