Sony Xperia 5 II'nin Özellikleri İnternete Sızdı

Sony'nin beklenen yeni amiral gemisi Sony Xperia 5 II'den yeni bilgiler, internete sızdı.

Sony'nin bir süredir konuşulan garip isimli amiral gemisi telefonu Xperia 5 II, internete sızdı. Xperia 5'in ve Xperia 1 II'nin devamı niteliğindeki telefonun 17 Eylül'de tanıtılması bekleniyor.Yeni Mercedes S Sınıfı Geliyor: Mercede S Class Tanıtım Tarihi Belli OlduYeni Mercedes-Benz S Sınıfı, bir kez daha pek çok yeni teknoloji ve özellikle geliyor.

6,1 inç Full HD+ ekran, Snapdragon 865 yonga seti ve 8GB RAM ile gelen cihaz, yeni rapora göre 5G'yi destekleyecek. 4.000mAh gücünde pille geleceği söylenen Sony Xperia 5 II, 12MP çözünürlüğünde üç arka kamera ve iddiaya göre 4K HDR video kayıt yetenekleri sunacak. Kameraların ultra geniş, geniş ve telefoto lenslerinden oluştuğu belirtiliyor.Samsung'un Iris Ring Başvurusu, Eski Bir Dostu Galaxy'lere Geri GetirebilirSamsung'un üzerinde çalıştığı ortaya çıkan "Iris Ring"in ne olduğunu kimse bilmese de, tahminler iris tarayıcısı olabileceği yönünde...

Sony, 5G'ye ilk adımını Şubat 2020'de Xperia 1 II ile atmıştı. Xperia 1 II'de gerçek bir telefoto lens de bulunuyordu. Önümüzdeki ay tanıtılacak Sony Xperia 5 II'nin bu özelliklerin yerini nasıl dolduracağını bekleyip göreceğiz.

Sonraki Haber

Forum