Sokak Hayvanları için NFT Koleksiyonu Oluşturuldu

Pet'N Play'in sokak hayvanları için hazırladığı NFT koleksiyonu, OpenSea'de yayınlandı.

NFT dünyası her geçen gün büyüyor. Blockchain teknolojisiyle birlikte hayatımıza giren NFT'ler özellikle 2021 yılında zirveye çıktı. Durum böyle olunca, NFT'lerle ilgilenen kişi, kurum ve kuruluşların sayısı da arttı. Şimdiye kadar birçok sanat eseri NFT haline getirildi. Diğer yandan NFT olarak dünyaya gelen de birçok eser oldu. Tabii NFT'lerle ilgilenenler sadece sanatçılar değil. 2018 yılından bu yana çocuklara sokak hayvanları konusunda sorumluluk aşılamak ve sokak hayvanlarının klinik ihtiyaçlarına yönelik sosyal sorumluluk projesi olarak markalaşan Pet'N Play de NFT koleksiyonu ile OpenSea'de yerini aldı.

Sokak Hayvanlarının NFT Koleksiyonu OpenSea'de

NFT pazaryeri OpenSea'de birçok NFT koleksiyonu sergileniyor. Pet'N Play'in sokak hayvanları için hazırladığı NFT koleksiyonu da onlardan biri. 

Sokak hayvanları için hazırlanan koleksiyon PNLBASE tarafından çizildi ve Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde NFT dünyasına katıldı. 

NFT gelirinden belirli bir yüzdenin sokak hayvanlarının klinik ihtiyaçlarını karşılamak için Dayanışma ve Hayvan Hakları Federasyonu'na bağışlanacağı da açıklandı. 

Sokak hayvanları ailesinden oluşan karakterler kitap haline de getirilecek. 

Son olarak koleksiyonun 144 benzersiz özellik ile 700.000 + varyasyon arasından algoritmik olarak 1.000 adet eserden oluştuğunu da söyleyelim. 

Bu haber CHIP Online ve BTCHaber işbirliği ile hazırlanmıştır. 
Sonraki Haber

Forum