Siz nereye o da oraya!

Siz nereye tarayıcınız oraya! En hızlı taşınabilir tarayıcı Canon imageFORMULA P–150...

Canon tarama işlemlerini maksimum hızla buluşturan yepyeni taşınabilir tarayıcısı Canon'un imageFORMULA P–150 ile ev kullanıcılarından saha çalışanlarına kadar herkese maksimum özgürlük sunuyor.

Canon imageFORMULA P–150, çantaya sığan küçük boyutları ile her yere taşınıyor; tarama hızı ile tüm rakiplerine fark atarken, yalnızca USB gücüne ihtiyaç duyuyor.

Dijital görüntüleme teknolojisinde dünya lideri olan Canon, yepyeni tarayıcısı imageFORMULA P–150 ile kişisel kullanımdaki rahatlık ve hız beklentilerinde çıtayı yükseltti.

Piyasadaki en hızlı dubleks A4 tarayıcısı Canon imageFORMULA P–150, kolay taşınabilirlik sağlayan küçük boyut, her türlü bilgisayarla anında uyum sağlayan yerleşik yazılımı, elektrik kaynağına ihtiyaç duymadan kullanılabilen USB elektrik beslemesi ve 20 sayfalık doküman besleyicisi ile kullanıcılara maksimum özgürlük sunuyor. Kendi sınıfının tek örneği olan Canon imageFORMULA P–150, şık tasarımıyla da göz dolduruyor.

Şık tasarım

Sean Suematsu

Canon tasarım ekibinin, sınıfının en hızlı ve en hafif ürünü olan taşınabilir tarayıcıyı yeniden yarattıklarını belirten Sean Suematsu, "Şık tasarımlı ve üstün özellikli Canon imageFORMULA P-150 ile pazarın görüntü teknolojisi, yenilik ve stil lideri olduğumuzu bir kez daha kanıtladık" diyerek, şu değerlendirmede bulunuyor: "Müşteri ziyaretleri yapan ve belgeleri acil olarak ofislerine göndermek zorunda olan satış personeli veya sigortacı gibi çalışanlar için mükemmel çözüm sunan cihaz, USB elektrik beslemesi ile çalışan hızlı tarama işlemi ve son derece küçük tasarımı ile çalışanların verimliliğini artıracak. Kullanıcılar, nerede olurlarsa olsunlar, anında tek bir düğmeye dokunarak belgeleri tarayabilir ve merkez ofislerine gönderebilirler."

Boyundan büyük işler başaran taşınabilir tarayıcı!
Dakikada tek yüz 15 sayfa, çift yüz 30 görüntü hızında tarama yapabilen cihaz, segmentindeki en yakın rakibinin hız ve performansını ikiye katlıyor.

Boyutları ile kolaylıkla çantada her yere taşınabilen ImageFORMULA P–150, seyahat esnasında da kullanımıyla öne çıkıyor. Sipariş formları, komisyon alacakları, sözleşmeler, aylık hesaplar, makbuzlar, fotoğraflar veya yazılı notların kolaylıkla taranarak anında bilgisayara aktarılmasını sağlıyor. Cihaz aynı zamanda bankacılık, sigortacılık, devlet yönetimi, sağlık, taşımacılık, iletişim veya eğitim gibi, belge arşivlemesi, erişimi ve depolanmasının başarı için gerekli olduğu çeşitli sektörlere uygunluğu ile de dikkat çekiyor.

CaptureOnTouch Lite

Ek bir sürücü ve uygulama gerekmiyor

Yerleşik CaptureOnTouch Lite yazılımı sayesinde ek bir sürücü veya uygulama yazılımı yüklemek zorunda kalmadan, herhangi bir masaüstü veya dizüstü bilgisayara bağlanabilen imageFORMULA P–150 ile böylece günlük tarama işleri basit ve hızlı bir şekilde yapılırken, acil belgeler bir dokunuşta taranabiliyor. Ayrıca cihaz, yüksek tarama kalitesi, otomatik boyut algılama, eğrilik giderme, otomatik metin yönü ve renk algılaması gibi yerleşik özellikler de sunuyor.

Cihazdaki ISIS ve TWAIN standart sürücüleri, tarayıcının herhangi bir masaüstü uygulamasına kolaylıkla entegre olmasını sağlarken, bunlara ek olarak, tarayıcı ile birlikte gelen yazılımlar arasında kartvizitlerin ayrıntılarını içeri aktarmak ve taramak için kullanılan BizCard Reader ve belgelerin kolaylıkla dosyalanması, yönetimi ve erişiminde kullanılan Paperport programları da bulunuyor.

Canon Eurasia Hakkında

Yılda 33 milyar dolarlık satış

Kişi ve kurumların görüntü ve bilgi teknolojisi ihtiyaçlarına çözüm sağlayan, yenilikçi bir dünya lideri şirket olan Canon, yıllık net 3,467 milyar Japon Yeni değerinde satış (33 milyar dolar) gerçekleştirmekte ve 200'den fazla şirkette 110.000 kişiyi istihdam etmektedir. Canon, Avrupa'da gelişen pazarlara odaklanma stratejisi çerçevesinde, Türkiye'de yeniden yapılanmaya giderek, 2007 yılının aralık ayında kurduğu Canon Eurasia (CEA) ile Canon İş Çözümleri'nin de işletmesini devralmıştır. CCI ve CBS takımlarını aynı çatı altında birleştiren Canon Eurasia, Türkiye'de ürünlerin dağıtımından pazarlamaya kadar, bölgesel tüm satış organizasyonundan sorumlu bulunmaktadır.

Faaliyet alanı olarak Türkiye ve İsrail'i kapsayan Canon Eurasia, Canon'un Orta ve Doğu Avrupa organizasyonundaki satış, pazarlama ve servis hizmetlerini karşılamaktadır. Canon Eurasia, İşletmeler için çözümler (hem ofis hem de profesyonel baskı ortamları için IT ürünlerinin, çözümlerinin ve hizmetlerinin geliştirilmesi; akıllı robotlar ve güvenlik) ve Tüketici Görüntüleme çözümleri (Girdi çözümleri: fotoğrafçılık, video ve dijital fotoğraf makinesi ve Çıktı çözümleri: Bubblejet Yazıcılar) sunmaktadır.

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum