Sistem 9 medya CeBIT'te!

Kapalı devre televizyon yayıncılığına yeni soluklar getiren Sistem 9 Medya, CeBIT'te!

Kişi ve kurumlara tek merkezden yönetilen alternatif bir medya mecrası sunan Sistem 9 Medya; bu yıl ilk kez CeBIT Bilişim Fuarı'nda yer alıyor. Türkiye'ye Digital Signage teknolojisini ilk kez getiren firma; en yeni digital signage (kurumsal TV) içerik ve uygulamaları ile özel görüntüleme sistemlerini TÜYAP Büyükçekmece'de düzenlenen fuarın Hall 2 / D-75 lokasyonunda; 32 metrekarelik standında görücüye çıkarıyor.

Stantta Sistem 9 Medya'nın sistem ve içerik sağladığı kurumsal televizyon yayıncılığı örnekleri de izlenebilecek. Hizmet verilen kurumsal TV'lerin tüm yayınları; 12 adet 42'' LG ekrandan canlı olarak dönecek. Sadece Sistem 9 Medya standında görülebilecek holografic ekran uygulamasının yanı sıra Christie Microtiles özel ekranlar da ilk kez burada bilişim meraklılarının ilgisine sunulacak.

Ülkemizde kapalı devre televizyon yayıncılığına yeni bir soluk getiren Sistem 9 Medya fuara katılımla Ankara, Adana, Trabzon, İzmir, Bursa, Antalya ve Gaziantep illeri başta olmak üzere bayilikler vermek üzere görüşmeler yapmayı hedefliyor. Uluslararası iş ortaklıkları kurmak; özel ürünlere dair büyük anlaşmalar yapmak da hedefler arasında.

Sistem 9 medya standında görücüye çıkan sistem ve uygulamalar şöyle:

- 12 adet 42'' LG ekran digital signage

- 9 adet Christie Microtiles özel ekran

- holografic screen uygulaması

- 4 adet 47'' LG ekrandan oluşan 1 adet videowall

- 2 adet dokunmatik kiosk

- 47'' yüksek kandelalı LG ekran

- 1 adet 20'' ekran dokunmatik masa uygulaması

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum