Şifreleme: Kırılmayınca kırılmıyor!

Şifreleme teknolojisini kırana servet dağıtacağını açıklayan şirketin büyük macerası devam ediyor...

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında , GSM ve SMS şifreleme (voice encryption) çözümünü geliştiren Gold Lock firması tarafından , ilk başta açıklanan 10 dakikalık cep telefonu konuşmasını kırmayı başaran ilk kişiye verilecek olan 100 bin dolarlık ödül, bunu yapmayı başaran olmadığı için Kasım ayında 250 bin dolara çıkarıldı.

Yarışmaya 5000'den fazla Hacker katıldı ve kırmak için uğraştı ama kazanan olmadı. İşte bunun üzerine Gold Lock meydan okumasını yineledi!

Gold Lock dünya çapında, kripto uzmanlarını, hackerları ve casusları bu görüşmeyi indirip çözümlemeye davet etti, ödül olarak 250.000 $ değerinde altın ve kendi firmasında iş imkanı sağlamayı taahhüt etti.

Şimdi onu kimdağıtacak?

A-Technology Türkiye distribütörü oldu

Gold Lock Voice Encryption yazılımı; 30'dan fazla güvenlik yazılımı geliştiricisi, taktik matematikçiler ve askeri eğitim almış stratejik şifreleme analistleri tarafından geliştirilip güçlendirilmiştir.

Bu yarışma sayesinde voice encryption yazılımının güvenliğini kanıtlayan Gold Lock, ürünü geliştirmeye ve yasa dışı dinleme yapanlarla savaşmaya devam etmektedir.

A Technology, GSM ve SMS şifreleme konusunda dünyanın önde gelen üreticilerinden Gold Lock ürünlerinin Türkiye distribütörü oldu.

Gold Lock'un GSM telefonları için geliştirdiği yazılımın Türkiye genelinde dağıtımını yapacak olan A Technology bayi kanalı ile de her ilde yaygınlaşmayı planlıyor.

Gold Lock ürün bilgilerine www.a-teknoloji.com.tr adresinden ulaşılabilir.

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum