"Sıfır tabanlı açık arttırma"

Yeni ve markalı ürünleri piyasa fiyatının çok altında elde etme imkanı veren bir hizmet ile tanışın!

Yeni nesil açık arttırma platformu BİGİBİD , yeni ve markalı ürünleri piyasa fiyatının çok altında elde etme imkanı veriyor. "Sıfır tabanlı açık arttırma" iş modeline dayanan BİGİBİD, her gün açık arttırmalarda en iyi markalı ve sıfır ürünleri sadece 0 TL'den başlamak suretiyle açık arttırmaya sunuyor. Site üyeleri, açık arttırmada ilgilerini çeken bir ürün olduğu takdirde, teklif hakkı satın alıp, açık arttırmaya katılabiliyorlar. Her bir teklif hakkı için 0,60 TL+KDV ödeniyor.

Açık arttırma geri sayım süresi son 30, 25, vb. saniyenin altına indiğinde, bir başka kişinin teklif vermesi durumunda, geri sayım süresi azami 30 saniye geriye alınıyor. Başka teklif veren olmazsa ve süre sıfıra ulaşırsa, ürün, en son teklifi verenin oluyor.

BİGİBİD, üyelerine teklif verme aşamasında bir yardımcıdan destek alma imkanı da sunuyor. Teklif Yardımcısı, üyenin belirlediği açık arttırmayı onun yerine izliyor ve son 5 saniye içinde herhangi bir anda teklif veriyor. Teklif Yardımcısı'nın devreye girmesi için, açık arttırma başlangıç fiyatını ve Teklif Yardımcısı'nın kullanacağı maksimum teklif adedini girmek yeterli oluyor.

Facebook'ta açık arttırma!

BİGİBİD, açık arttırmayı kazanamayanları da eli boş göndermiyor. Bir açık arttırmaya ilk teklif yapıldıktan sonra ve açık arttırmada en yüksek teklif veren olunmadığı durumda açık arttırma devam ederken ya da açık arttırmanın bitişini izleyen 24 saat içinde "Hemen Satın Al" seçeneği kullanılabiliyor ve verilen teklif hakları ilgili açık arttırmaya konu ürünün sitede belirtilen piyasa değeri üzerinden indirim olarak değerlendirilebiliyor.

BİGİBİD, internet kullanıcılarının doğru ürünü uygun şartlarda bulabilmelerini ve bu süreçten keyif almalarını amaçlıyor. Site, değişen müşteri taleplerine göre sürekli kendini geliştiren ve gelişmelere süratle uyum gösteren bir yapıya sahip bulunuyor. Örneğin, aylık açık arttırma kazanım limitinin 8'e çıkarılması, yeni üye açık arttırmaları, günlük açık arttırma sayısının kısa zamanda 28'e yükseltilmesi, açık arttırma fiyat eşiği gibi uygulamalar, BİGİBİD'in üyelerine sunduğu en yeni kolaylıklar arasında yer alıyor.

BİGİBİD, çağın vazgeçilmezleri arasında yer alan sosyal ağ ortamı Facebook'ta da yerini aldı. Facebook'ta bir "fan page" (hayran sayfası) açan BİGİBİD, çok geçmeden, bu ortama özel bir uygulama da başlatıyor. BİGİBİD üyeleri, 8 Mart günü, yeni uygulamayla, Facebook üzerinden açık arttırmalara teklif verebiliyor, kazandıkları açık arttırmaları Facebook profillerinde paylaşmaları durumunda yeni teklif hakları kazanabiliyorlar.

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum