Senin hediyen ne renk?

Samsung'dan gövde tasarımı ve renkleri ile dokunmatik telefonlarda farklı tasarımlar...

Samsung yeni cep telefonu modellerini tanıttı...

Gövde tasarımı ve renkleri ile dokunmatik telefonların genel tasarım anlayışına farklı bir yaklaşım getiren Samsung S3653 Corby, bu alanda dikkat çeken bir dönüşüme işaret ediyor.

S3653 Corby Jamaika Sarısı, Romantik Pembe, Minimalist Beyaz ve Festival Turuncusu gibi cesur ve çekici seçenekleri ile kullanıcıları renkler arasında seçim yapmakta zorlayacak. Dikkat çekici ve kompakt bir tasarımda en iyi sosyal ağ servislerini ve geliştirilmiş multimedya yeteneklerini birleştiren Samsung S3653 Corby, 2.8 inçlik QVGA ekranı ile çevrimiçi video deneyimi sunuyor. Dört bant ve EDGE şebekelerine uyumlu olan telefon, kullanıcıların bulundukları yerden bağımsız olarak sürekli bağlantıda kalmalarını sağlıyor.

Samsung S3653 Corby, farklı silueti, kıvrımlı hatları ile daha ilk bakışta diğer telefonlardan farklı olduğunu belli ediyor. Sarı, beyaz, turuncu ve pembe renk seçeneklerinden biri ile gelen S3653 Corby, paketin içinden çıkan biri siyah, diğeri grafik tasarıma sahip iki farklı arka kapak da telefonun göz alıcı görselliğini tamamlıyor. Değiştirilebilir arka kapaklar sayesinde Samsung S3653 Corby kullanıcıları telefonlarının kendi stillerine kolaylıkla uyum sağlaması için farklı seçeneklere sahip oluyor. Yakın bir gelecekte kullanıcıların beğenisine sunulacak farklı renk ve grafik tasarımlara sahip kapaklar ile bu seçeneklerin sayısı da artacak. Eğlenceli kullanıcı arayüzü ile stilize edilen grafik menü de bu farklı tasarım ürünü telefonun dikkat çekici özelliklerinden.

Samsung B3210 CorbyTXT

Samsung Corby TXT... Büyük resim için tıklayın

Samsung B3210 CorbyTXT, yoğun mesaj kullananımına yönelik, SMS ve anlık mesajlaşmanın (IM) yanında, sosyal ağ websitelerine kolayca yükleme yapabilecek özelliklerle donatıldı.

B3210 CorbyTXT, aynı zamanda ön yüzünde bir QWERTY klavye barındırıyor. Telefonun ön yüzündeki hızlı başlangıç tuşları, müzikçalar, kamera ve mesajlaşma fonkisyonu gibi uygulamalara kolay ve hızlı erişim sağlıyor. Ayrıca 3.5 milimetrelik standart kulaklık girişi ile kullanıcılar kendi kulaklıklarını kullanabiliyorlar.

Tıpkı S3653 Corby'de olduğu gibi B3210 CorbyTXT de, çok özel renklerde kapaklarla ve siyah ya da grafik desen tasarımlarına sahip arka kapaklar ile sunuluyor.

Samsung B5310 CorbyPRO

Samsung Corby Pro... Büyük resim için tıklayın

Samsung B5310 CorbyPRO, kayar gövdeli bir telefon. Samsung S3653 Corby'nin yenilikçi tasarımındaki çizgileri, kayarak açığa çıkan bir QWERTY klavye ile birleştiriyor.

QWERTY klavye, kullanıcılara parmak dostu mesajlaşma ve elektronik posta deneyimi yaşatırken, S3653 Corby'nin stilinden de ödün vermiyor. Bir iş telefonundaki pek çok özelliği, farklı eğlence ve multimedya yetenekleri ile birleştiren yeni model, stil sahibi görüntüyü de bu özelliklere ekliyor.

Push e-mail özelliğinin yanında telefonun içindeki Facebook ve MySpace uygulamaları bu birleşimin en dikkat çeken ayrıntıları. Ayrıca, Samsung B5310 CorbyPRO kullanıcılara bir de 3 megapiksel kamera sunuyor. Wi-Fi, 3G / HSDPA ve dört bant bağlantının yanında, müzik düşkünleri için de 3.5 milimetrelik standart kulaklık girişi ve müzikçalar için ayrı kumanda tuşları bulunuyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum