SBF’nin İnternet Erişimine Sınırlama Talebi

İflas eden kripto borsası FTX'in kurucusu Sam Bankman-Fried'ın internet erişimi için sınırlama talep edildi.

Geçen yıl iflas eden kripto para borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried ev hapsi devam ediyor. Federal savcılar, FTX’in kurucu ortağı ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried’in son zamanlarda bir hayli tartışma konusu olan internet erişimi hakkında yeni adımlar atıyor. Bu noktada savcılar, Sam Bankman-Fried’in sadece onaylı internet sitelerine erişim sağlamasını öneriyor.

Ev hapsi devam eden Sam Bankman-Fried’in internet erişimi için VPN kullanması savcıları harekete geçirmişti. Federal savcılar, Sam Bankman-Fried’in VPN ile internet kullanmasının yasaklanmasını ve sadece onaylı internet sitelerine erişim sağlaması için çalışmalara başladı.

Savcılar tarafından kısa bir süre önce hazırlanan mektuba göre, Sam Bankman-Fried’in internet erişiminin kısıtlanması istendi. Hazırlanan mektuba göre Sam Bankman-Fried’in beyaz listeye alınmış internet sitelerinin yanı sıra savunmasıyla ilgili çevrimiçi araçlardan oluşan seçilmiş bir listeyle internet kullanımının sınırlandırılması öneriliyor. Savcılar tarafından onaylanan internet siteleri arasında Reuters, Bloomberg, New York Post ve Cointelegraph gibi internet siteleri yer alıyor. Bunların yanında SBF’nin Spotify, Netflix, Amazon ve Uber eats internet sitelerine de erişmesi düşünülüyor.

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.
Sonraki Haber

Forum