Samsung'un Galaxy S25 hedefi belli oldu

Yeni gelen bir haber, Samsung'un önümüzdeki yılın ortasına kadar ne kadar Galaxy S25 üretmeyi hedeflediğini ortaya koydu.

The Elec tarafından kısa bir süre önce yayınlanan habere göre Samsung, 2025 yılının ortasına kadar 22 milyon adet Galaxy S25 üretmeyi hedefliyor. Ayrıca, önümüzdeki yıl satışa sunulacak üst seviye telefon serisinin bazı parçalarının seri üretimine başladığı da bildiriliyor.

Haber kaynağının belirttiğine göre bu bilgi, Samsung’dan üretim planı tahmini alan büyük bir bileşen ortağı tarafından paylaşıldı. Habere göre Samsung’un 22 milyonluk üretim hedefi, Galaxy S25 için yaklaşık altı milyon adet, Galaxy S25+ için dört milyon adet ve en üst seviye Galaxy S25 Ultra için 11 milyon adet olarak dağılıyor. Bu listede, özellikle üretimin neredeyse yarısını oluşturan ve büyük yükseltmeler alması beklenen Galaxy S25 Ultra dikkat çekiyor.

Samsung’un, Galaxy S25 Ultra’da bazı tasarım güncellemelerinin yanı sıra en üst düzey ekran ve kamera güncellemeleri yapması bekleniyor. En son söylentilere göre telefon Snapdragon işlemciyle çalışacak ve Galaxy S24 Ultra’nın keskin köşeli tasarımı yerine, elde tutulmasını daha rahat hale getirecek daha yuvarlak köşelere sahip olacak.

Daha önceki modellerde olduğu gibi Samsung Galaxy S25 serisi de üç model içerecek. Standart Galaxy S25 6,2 inç ekrana, Galaxy S25+ 6,7 inç ekrana ve Galaxy S25 Ultra ise 6,9 ​​inç ekrana sahip olacak.

Sonraki Haber

Forum