Samsung'un akıllı yüzüğü Galaxy Ring'in nasıl şarj olacağı ortaya çıktı

Samsung, akıllı yüzüğü Galaxy Ring için sıra dışı bir şarj kutusu tasarlamış gibi görünüyor. İşte şirketten sızan yeni görüntüler...

Samsung, akıllı yüzüğü Galaxy Ring'i çok kısa bir süre sonra resmi olarak tanıtacak. Bu sırada şirket içinden sızan görüntüler, akıllı yüzüğün nasıl şarj edileceğini de ortaya çıkardı.

Şirket önümüzdeki ay Paris'te düzenlenecek Unpacked etkinliğinde birden fazla Galaxy ürününü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bunların arasındaki Galaxy Ring ise en çok merak edilen ürünlerin başında geliyor.

Galaxy Ring'in parmak boyutu olarak, 5 ile 12 arasında boyutlara sahip olacağı tahmin ediliyor. Yüzüğün 5, 6 ve 7 boyutlarında 17mAh pil bulunması bekleniyor. Öte yandan daha büyük boyutların 18,5mAh pil ile geleceği belirtiliyor. En büyük boyut olan 12'nin ise 22,5mAh bataryaya sahip olacağı düşünülüyor.

Peki bu piller nasıl şarj edilecek?

Bu konu bugüne kadar bir muammaydı. Ancak yeni sızan bir görüntü, yüzüğün Apple kulaklıklarının kutusuna benzer bir kutu içinde şarj edileceğini gösteriyor.

Resimde, ön tarafında Samsung logosunun kabartmalı olduğu ve ortasında halkayı yerinde tutan yükseltilmiş bir bölümün bulunduğu plastik bir kasa görülüyor. Galaxy Ring'in üzerindeki şarj pinlerinin, pili beslemek için muhtemelen şarj kutusunda görünen iki çizgiyle aynı hizada olması gerekecek. Yani aslında bu kablosuz bir şarj işlemi olmayacak.

Peki, evde masanın üzerinde duracağı anlaşılan bu şarj istasyonu dışında, yüzüğü arabada, yolda, ev dışında pratik şekilde şarj etmek mümkün olacak mı? Bu konuda henüz bilgi yok. Önümüzdeki ay Paris'te detaylarıyla öğreneceğiz gibi görünüyor.

Sonraki Haber

Forum