Galaxy S23 tanıtım tarihi Samsung tarafından resmi olarak açıklandı

Samsung, Galaxy S23 serisini tanıtacağı Unpacked etkinliğinin tarihini resmi olarak açıkladı.

Samsung’un sıradaki büyük Unpacked etkinliği hakkındaki söylentiler doğru çıktı. Şirket, 2023'teki ilk Galaxy Unpacked etkinliğinin 1 Şubat'ta ülkemiz saatiyle 21.00’de gerçekleşeceğini duyurdu. Ayrıca geçtiğimiz yıl düzenlenen etkinliklerin aksine, şirket bu sefer yüz yüze bir etkinlik düzenlemeyi planlıyor ve medya kaynaklarını San Francisco'daki The Masonic Auditorium'a davet ediyor. Tabii ki, etkinliği aynı zamanda Samsung'un web sitesinde canlı olarak izlemek mümkün olacak.

Samsung, neler beklememiz gerektiği konusunda bir açıklama yapmış olmasa da, gönderilen davetiyede olası bir üçlü kameraya işaret ediyor. 

Galaxy S23’ün nasıl özelliklere sahip olacağı konusundaki sızıntılar, Samsung'un tüm bölgelrde ve tüm Galaxy S23 modellerinde Exynos çiplerinin yerine Snapdragon 8 Gen 2 kullanacağını söylüyor. Ayrıca, S23 Ultra, geçtiğimiz yılın modelindeki 108MP sensörün yerine 200 megapiksellik bir ana kamera da içerebilir. S23 ve S23+ modellerinde 50MP kamera bulunabilir. Tasarım pek değişmese de, geliştirilmiş özçekim (selfie) kameraları, acil durum uydu mesajları ve muhtemelen Ultra modelinde düz bir ekran görülebilir.

Sonraki Haber

Forum