Samsung'un gizemli cebi!

Samsung Rusya'nın internet sitesinde ortaya çıkan bu yeni cep modelinin gizemini kimse çözemedi...

Samsung'un Rusya destek sayfalarında ortaya çıkan ve daha önce hiç duymadığımız bir model, yeni Wave modelinin gelmekte olduğunun bir işareti olarak kabul ediliyor. GT-S8600 model numarası ile dikkat çeken telefon hakkında henüz resmi bir açıklama ya da bilgi yok. Samsung Rusya sitesinde halen varlığını sürdüren destek sayfasının yanlışlıkla mı yayınlandığı, yoksa bunun "resmi bir sızıntı mı olduğu" merak konusu.

Bilindiği gibi ilk Wave modeli olan S8500 SAMOLED ekranı ve bugün bile güçlü sayılacak işlemcisi ile önemli bir başarı kazanmıştı. Samsung'un Bada işletim sistemli modellerine verdiği isim olan Wave'in ikinci nesli ise SAMOLED ekranı rafa kaldırmış ve ilk Wave'e göre önemli yenilikleri sunmayı başaramamıştı. Bu da, S8530'un, ya da bilinen adıyla Wave 2'nin satış başarısını olumsuz yönde etkilemişti. Bunların yanında düşük fiyatlı birkaç Wave modeli daha piyasaya sürülse de hiçbiri S8500'ün gösterdiği etkiyi gösteremedi.

Peki Wave3'ten neler beklemeliyiz? Daha güçlü bir işlemci, Galaxy S II'de de kullanulan SAMOLED Plus ekran ve en önemlisi, NFC desteği... Yeni Bada SDK'sında bulunan NFC desteğinin Wave 3'e entegre edilmesi kimseyi şaşırtmamalı.

Sonraki Haber

Forum