Samsung: Kapaklı cepte dokunmatik dış ekran

Samsung, dünyanın dokunmatik dış ekrana sahip ilk kapaklı cep telefonu G400 ile yine iddialı...

Teknolojideki yenilikleri takip eden ama estetikten asla vazgeçmeyen kullanıcılara yönelik bir cep telefonu olan G400, zengin multimedya özellikleri ile üstün bir performans sunuyor. İnce el işçiliği ile mükemmelleştirilmiş tasarımı, metal çerçevesi ve parlak cam ekranı G400'e ilk bakışta hayran kalınacak bir görünüm katıyor. Ancak G400'ün en etkileyici özelliği dünyanın ilk kapaklı, tamamen dokunmatik dış ekrana sahip cep telefonu olması.

Samsung G400'le benzersiz ve üstün bir özellik sunuyor. Kapaklı cep telefonuna özel tamamen dokunmatik dış ekranı ile bir cep telefonundan beklediğiniz herşeyi parmaklarınızın ucuna getiriyor. Parmağınızın hafif bir dokunuşu ile fazla bir çabaya gerek kalmadan telefonunuzu açmaksızın, geniş kapsamlı multimedya özelliklerine erişebilirsiniz. Geniş ekran, özellikle fotoğraf ve video çekimlerinde geniş bir vizör görevi de görüyor. Samsung'un yeni kapaklı cep telefonu modeli G400 sizin dokunuşlarınızla hayat buluyor.

Üstün Stil, Kusursuz Tasarım

Stilde yenilikçilikte gelinen son noktayı temsil eden G400, saf minimalist çizgileri, lüks metal ve parlak camla birleştiriyor. Güçlü ve zarif tasarımı ile tüm bakışları üstüne çeken bu kapaklı cep telefonu, Samsung'un güzeli ve kaliteliyi ortaya çıkarıp onu nasıl daha da üstün hale getirdiğini gösteriyor.

Zengin Multimedya Özellikleri

Tüm gelişmiş multimedya ihtiyaçlarınıza yanıt vermek için yaratılan G400; otomatik fokus, flaş, geniş dinamik menzil optimizasyonu ve görüntü sabitleyici gibi son teknoloji özelliklerle donatılmış 5 megapiksellik bir kamera içeriyor. Ayrıca, müzik oynatıcı, FM radyo, mobil blog ve internet tarayıcısı mobil multimedya deneyiminizi bir üst seviyeye çıkarıyor.

G400 mobil hayatınızı tamamlamak için sofistike bir stili, performansı ve kullanım kolaylığını mükemmel bir şekilde harmanlayarak sunuyor.

Teknik Özellikler

- Şebeke: Triband(900,1800,1900 MHz)

- UMTS 2100

- GSM Faz 2+

- GPRS Sınıf 12

- HSDPA 7.2Mbps

- Boyutlar: 102.8 x 51.5 x 15.2 mm/ 115g

- Bellek:100 MB, MicroSD

- Bağlantı: Bluetooth teknolojisi v2.0, USB v2.0 (tam hız), WAP 2.0 /Net Front v3.4

- SMS/MMS/Eposta/Video mesajlaşma, Mobil Blog

- Java MIIDP 2.0

- Ekran: 2.22'', 262K TFT, 240 X 320 piksel, Çift LCD

- Kamera: 5.0 megapiksellik AF kamera, LED, Yüz Tanıma, Geniş Dinamik Menzil Optimizasyonu, Görüntü Sabitleyici, Dijital kamera benzeri özellikler, Geniş ön izleme ekranı

- Ses/Müzik: Müzik kitaplığı, Müzik Oynatıcı (MP3, AAC, AAC+, AAC+(e), OMA DRM v2.0, WMDRM, MTP, FM Radyo

- Video: MPEG4, H.263+AMR,WMV

- Diğer Özellikler: Çevrimdışı modu, SIM yok modu, Canlı Hayat, Mobil İzleyici, Dokunmatik titreşim geri bildirimi vb.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum