Samsung Galaxy Watch 5'in Ekranı, Diğer Akıllı Saatlere Hiç Benzemeyecek!

Samsung, Galaxy Watch 5'i genişletilebilir ekran ve kamera ile piyasaya sürecek gibi görünüyor. En azından yayınlanan patent örnekleri bize böyle diyor!

Kullandığınız akıllı saatinizden tamamen memnun olabilirsiniz, ancak ekranı açılarak  büyüyen bir akıllı saatiniz olsa daha iyi olmaz mıydı? Görünüşe göre Samsung, şu sıralar tam  olarak bunun üzerinde çalışıyor.iPhone 13 "Steve Jobs Özel Sürümü" Tanıtıldı; Ama Apple Tarafından Değil!Fiyatıyla dudak uçuklatan iPhone 13 Steve Jobs Edition özel sürümü tanıtıldı.

LetsGoDigital tarafından tespit edilen Samsung patent başvurularına göre Samsung, gelecek akıllı saati olacak olan Galaxy Watch 5, açılarak genişleyen ekrana sahip olacak. Patent örneğindeki fotoğraflara göre ekranı daire şeklinde olan Watch 5'in kenarındaki düğmeye basıldığında ekran yukarı ve aşağı yönde açabilecek ve böylece genişletilebilecek.

Samsung tarafından sunulan belgeye göre kullanıcılar ekranı açmak için ekran üzerinde kıstırma ve yakınlaştırma jestleri yapacak ve böylece ekran alanını yüzde 40 oranında artırabilecekler.

Bunun yanı sıra belgelere göre Samsung Galaxy Watch 5'te ayrı bir kamera da bulunacak. LED flaş desteği olacağı da söylenen bu kamera ile kullanıcılar fotoğraf çekebilecek ve video kaydı yapabilecekler.

Elbette bunlar şu an için patent örneği. Güney Koreli şirketin Watch 5'i direkt olarak bu şekilde tasarlayacağı yönünde resmi bir bilgi henüz yok. Fakat düşüncesi güzel. Peki, sizce nasıl? Samsung, Galaxy Watch 5'i bu şekilde tasarlasa satın alır mıydınız?

Sonraki Haber

Forum