Samsung Galaxy S7 Ocak ayında duyurulacak

Kore kaynaklı haberlere göre Samsung yeni amiral gemisi S7, beklediğimizden çok daha yakınımızda!

Samsung'un Galaxy S7 için Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+ modellerinde olduğu gibi amiral gemisi çıkarma takvimine uymayacağı ve beklenenden erken davranacağı zaten konuşuluyordu. Kore kaynaklı bir yayın olan ETNews bu söylentiyi yineleyerek Galaxy S7'nin "premium" alt varyantlarının Ocak ayıyla birlikte açıklanacağını söyledi. Bu tarih muhtemelen 10 Ocak olacak.

Genelde Galaxy S amiral gemileri Mobil Dünya Kongresi (Mobile World Congress) başlamadan iki hafta önce duyurulurdu. Galaxy Note 5 de beklenenden iki hafta daha erken açıklanmıştı ve Samsung'un gelecek amiral gemisi cihazları için bunu bir alışkanlık haline getirmesi şaşırtıcı olmayacaktır. Raporda ayrıca S7 için verimliliğin artırılmasına yardımcı olacak ve ilk olarak Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge'de görülen tüm önemli sensörlerin toplandığı entegre bir ePoP çipten de bahsediliyor.

Galaxy S7'nin üç farklı işlemci türüyle piyasaya sürülmesi ve Apple'ın 3D Touch benzeri bir ekran teknolojisine sahip olması bekleniyor. Şirketin S7 özellik ve donanımları üzerinde değişiklik yapabilmesi için daha önünde uzun bir süre var ve bu bağlamda bizler de yakın gelecekte daha farklı bilgilere sahip olabiliriz.

Sonraki Haber

Forum