Samsung Galaxy S22 İşte Böyle Çalacak: Yeni Zil Sesi Belli Oldu!

Samsung'un gelecek amiral gemisi Galaxy S22'nin varsayılan çalme melodisi belli oldu. Merak edenler için yeni melodi, haberimizde...

Samsung'un her yıl amiral gemisi serisi Galaxy S'in tanıtımında Over the Horizon zil sesini yeni bir modeli ile değiştirmesine alıştık. Adeta gelenek haline gelen bu revizyon, bu yıl elbette bir kez daha yapılacak. Peki, yeni Over the Horizon melodisi nasıl olacak?Samsun Galaxy S'in 12 Yıllık Evrimi: Galaxy i7500'den Galaxy S21'e...Samsung'un bir akıllı telefon devi olmasını sağlayan Galaxy S serisi telefonlar, 12 yıl boyunca nereden nereye geldi.

Bunun için çok beklememiz gerek yok. Zira Samsung Galaxy S22'nin zil sesi olacağı iddia edilen yeni Over the Horizon sızdı. Hemen buraya tıklayarak yeni Over the Horizon melodisini dinleyebilirsiniz.

Yeni Over the Horizon, biraz caz, biraz trip-hop melodiler içeriyor. Aslında bu yönüyle baktığımızda, yeni Over the Horizon'un eski versiyonlarına göre bir hayli değiştirildiğini söylemek mümkün. Bilindiği üzere eski versiyonlarda orkestral bir tınıya kulak veriyor ve yeni Galaxy S'in tanıtımı da bir orkestra ile başlıyordu. Samsung bu defa nasıl bir sahne hazırlayacak merakla bekliyoruz.

Sonraki Haber

Forum