Samsung Galaxy Ring ne zaman tanıtılacak? Yeni iddialar kafaları iyice karıştırdı

Samsung'un Galaxy Ring'i hakkında hala çok fazla belirsizlik var ve yeni iddialar bu belirsizlikleri azaltacağına artırıyor. Tanıtım tarihi konusunda ortaya atılan iddia, öncekilerden çok farklı şeyler söylüyor.

Samsung Galaxy Ring'e ilişkin söylentiler hız kazanmaya devam ediyor. Yeni gelen bir bilgiye göre akıllı yüzük, en azından Samsung Galaxy Z Fold 6'nın lansmanına kadar gün ışığına çıkmayacak.

Samsung Galaxy Z Fold 5'in Temmuz 2023'te piyasaya sürüldüğünü biliyoruz, bu nedenle Z Fold 6 ve Galaxy Ring'in Temmuz 2024 civarında geleceğini düşünebilirsiniz. Ancak bu tarih biraz daha sarkabilir. The Elec, akıllı yüzüğün katlanabilir Z Fold 6 ile aynı zamanda geleceğini öne sürüyor. Ayrıca tarih olarak 2024'ün üçüncü çeyreğinden bahsediliyor. Bu da her iki cihazın Ağustos, Eylül veya Ekim aylarında piyasaya sürülebileceğini gösteriyor.

Ayrıca The Elec, Galaxy Ring için 2025'in başlarında düzenlenecek bir lansmanın da olasılıklar dahilinde olduğunu söylüyor. Görünüşe göre cihazın tüketici pazarına ne kadar sürede hazır olacağı konusunda hala çok fazla belirsizlik var.

Önceki söylentilerse lansman tarihini Ocak 2024 olarak belirlemişti ki bu da akıllı yüzüğün Samsung Galaxy S24 serisi ile aynı zamanda piyasaya sürülmesi anlamına geliyordu.

The Elec'teki makaleden çıkarılacak birkaç ayrıntı daha var. Görünüşe göre Samsung Galaxy Ring'in yalnızca bir modeli üretimde, ancak mümkün olduğunca çok parmak tipine uyacak şekilde dört boyutta gelecek.

Dahası, Samsung cihaz için tıbbi onay almayı da düşünüyor gibi görünüyor. Bu, çeşitli sensörler (kalp atış hızı sensörü gibi) tarafından alınan ölçümler için yasal onay anlamına geliyor ve lansman tarihini daha da ileriye atabilir.

Sonraki Haber

Forum