Samsung Galaxy Fold Test Videosu!

Samsung'un katlanabilen telefonu Galaxy Fold ne kadar dayanıklı? Bu test videosu, her şey, gözler önüne seriyor!

Kısa bir süre önce Samsung'un tanıttığı Galaxy Fold'u hatırlarsanız CHIP Online olarak biz de Mobil Dünya Kongresi'nde görüntülerle sizlerle paylaşmıştık. Hem bir akıllı telefon hem de bir tablet olarak kullanılabilen yeni katlanabilir ekranlı Galaxy Fold, katlanabilir yapısı sayesinde kullanıcılara farklı bir mobil deneyim yaşatacak. Oyun oynama, video izleme, internette gezinme ve aynı anda birden fazla uygulamayı çalıştırma konularında dikkat çekici bir çözüm sunan Galaxy Fold'un kullanıcılarla buluşmasına çok az bir vakit kaldı. Ancak o zamana kadar elbette yeni telefon hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.

Yeni gelen bilgi ise Galaxy Fold için önemli bir teste ait.

Samsung, en gelişmiş güvenilirlik laboratuvarlarında Galaxy Fold'u geniş kapsamlı testlere tabi tuttu. Bu dayanıklılık testlerinden birisi de Katlanma Testi oldu.

Katlanma testinde cihazlar 200 bin kez açılıp kapatılıyor. Bu rakam bir telefonun yaklaşık 5 yıl boyunca günde 100 defa açılıp kapatılmasına denk düşüyor. Testin tamamlanması 1 hafta sürüyor. Samsung, yeni katlanabilir sonsuz ekranının ve menteşeli tasarımının dayanıklılığından emin olmak için böyle bir karar aldı.

Galaxy Fold'un katlanma testinden bir bölümü görmek için hemen yukarıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Sonraki Haber

Forum