Samsung, Dev Sinema Ekranlarını Tanıttı

Samsung, Las Vegas'ta düzenlenen CinemaCon 2017'de yeni 4K dev sinema ekranlarını tanıttı.

27 – 30 Mart tarihleri arasında Las Vegas'ta düzenlenen CinemaCon 2017 etkinliği ürün tanıtımlarına da sahne oldu. Odağında sinemayı barındıran tanıtımlardan biri de Samsung'dan geldi. Aslında çok değil, bundan yaklaşık 2 hafta kadar önce yeni QLED TV'lerini tanıtan Samsung, şimdi de sinema ekranlarını ortaya çıkarttı.

34-foot 4K olarak ortaya çıkan yeni ekranlar, 4K HDR teknolojisini desteklemesiyle dikkat çekiyor. Böylece HDR teknolojisine sahip ilk 4K sinema ekranlarını da tanıtmış olan Samsung, televizyonların projeksiyonlara göre 10 kat daha parlak görüntü sunduğu iddiasını savunuyor. Bilindiği gibi Sony'nin bu alanda 4K HDR'lı projeksiyon cihazları yer alıyor.

Mini sinema salonları dahil, son kullanıcılar tarafından evlerde de kullanılabilecek olan bu sinema televizyonları için henüz bir fiyat belirlenmiş değil. Ancak ucuz olmayacağı açık. Zira Samsung'un 88 inç boyutlu yeni Q9 televizyonları yaklaşık 23 bin Dolar fiyatıyla bir hayli pahalıydı. Bakalım yeni sinema ekranları ne kadar olacak...

Sonraki Haber

Forum