Samsung'dan: Yükte hafif güçte ağır!

Samsung'un yeni tanıttığı NX10 dijital fotoğraf makinesi, ağırlıkta hafif, özelliklerde ise çok ağır

Samsung'un yeni fotoğraf makinesi NX10, amatör ve profesyonel fotoğraf çekim keyfini bir arada sunuyor. Ufak boyutu ile her an yanınızda taşıyabileceğiniz NX10, sahip olduğu teknik özellikler sayesinde, profesyonel fotoğraf makineleri ile elde edeceğiniz görüntü kalitesini sunuyor. HD video kaydedebilmesi ile de bir adım öne çıkan Samsung'un yeni fotoğraf makinesi NX10, hikayelerinizi en kaliteli şekilde anlatmanıza imkan tanıyor.

Sınıfının en hızlılarından biri olan NX10'un otomatik odaklanma özelliği (AF) ile önemli anları yakalarsınız. Samsung'un en son teknolojisi DRIMe II Pro ve geliştirilmiş AF, fotoğraflarında en hızlı ve en keskin kontrast oranını sunmayı amaçlıyor.

14.6 MP APS-C boyutundaki CMOS sensörler ve 3 inç AMOLED ekran, güneşli havalarda ve karanlık ortamlarda bile görüş kolaylığı sağlarken geleneksel LCD ekranlara göre 10,000 kat daha hızlı olan ekranı daha az enerji tüketimi ve 10,000:1 vs. 500:1 kontrast oranı ile de dikkat çekiyor.

İnanılmaz hafif

Samsung NX10, kompakt bir dijital fotoğraf makinesi olmasına rağmen DSLR bir makinenin sahip olduğu özelliklere sahip. Samsung NX10'da APS-C boyutundaki CMOS sensörlerin aynasız değiştirilebilir lensler ile entegre edilmesi sonucu ufak ve hafif bir tasarım ortaya çıkıyor. Sadece 353 gr. olan Samsung NX10, her an çantaa taşınabiliyor.

Samsung ElectronicTüketici Elektroniği direktörü Lemi Paksoy, "Samsung NX10, fotoğraf makinesinde gelecek neslin ilk örneğidir. Araştırmalar gösteriyor ki tüketiciler fotoğraf makinelerinde yenilik arıyor. Profesyonel fotoğraf sanatçılarının kullandığı makinelerin sahip olduğu teknik özellikte fotoğraf makinesine sahip olmak ama aynı zamanda makinelerini her an yanında bulundurmak istiyorlar. Bu aşamada da makinenin ufak boyutlu olması önem taşıyor. APS-C boyutundaki sensörlerin bu kadar küçük bir fotoğraf makinesine entegre edilmesini pazarda ilk defa Samsung gerçekleştiriyor. Samsung NX10, profesyonel fotoğraf çekimi keyfini herkese ulaştırmış oluyor" dedi.

Fotoğraf çekmek sizin için sadece deklanşöre basmaktan çok daha fazlası ise, ufak boyutu ve güçlü özellikleri ile Samsung NX10 size göre iyi bir alternatif olabilir.

Fiyatı: 1.399 TL

Teknik özellikler

NX10
Renk Siyah
Görüntü Sensorü 14.6M APS-C CMOS
Montaj tipi Samsung NX
Ekran 3.0" AMOLED (VGA)
Görüntü Sabitleyici Elektronik görüntü sabitleyici
Film 720p HD (MP4. H.264)
Boyut & Ağırlık 123mm x 87mm x 39.8mm (çıkık bölümleri hariç)
353g (batarya ve hafıza kartı hariç)
ISO 100 – 3200
Flash TTL oto Pop-up Flaş
OIS(görüntü sabitleyici) Lens Shift(Lense göre değişebilir)
Toz engelleyici süpersonik toz engelleyici ve Anti-toz Kaplama

Diğer özellikler
• Otomatik pozlandırma optimizasyonu
HDMI (Anynet +)
• Hızlı ve Keskin Kontrast AF
• Yeni DRIMe II Pro motor ve gelişmiş AF algoritması

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum