Samsung'dan şık ev aksesuarları!

Samsung aksesuarları ev eğlencesini sanata dönüştürmeyi hedefliyor. İşte aksesuarlar...

Samsung Electronics, televizyon keyfinizi geliştirdiği ürünler ile üst seviyelere taşıyor. Yenilikçi duvar askı sistemi ve kablosuz LAN adaptörü, Samsung ürünlerinizi çok daha keyifle kullanmanızı mümkün kılıyor.

Yenilikçi duvar askı sistemi
Televizyonlarının ince ve hafif tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken Samsung, televizyonlarınız için duvara tablo asmak kadar kolay bir askı sistemi geliştirdi. Televizyon montajınızı sanata dönüştüren bu sistem, montaj sonrasında duvarda dikkat çekmiyor ve duvarınızda hiçbir bozulmaya yol açmıyor. Ayrıca bu özel duvar askısının ince yapısı daha az malzeme anlamına geliyor. Daha az malzeme de üretim aşamasında daha az enerji harcanmasını sağlıyor. Samsung'un ulta ince duvar askı sisteminde ambalaj boyutu da mümkün olduğunca düşürülerek çevre dostu hale getirildi.

Kablosuz LAN Adaptörü
Samsung'un Kablosuz LAN adaptörü evinizdeki kablo karmaşasına son veriyor. Ev eğlence sisteminizin merkezi haline gelecek kablosuz LAN adaptörünü televizyonunuza bağlayarak Internet@TV, AllShare ve Samsung Dokunmatik Uzaktan Kumanda** gibi birçok temel özelliğe anında erişim imkanını kazanıyorsunuz. Aynı zamanda Kablosuz LAN adaptörü*, Samsung TV setleriyle uyumlu kişisel bilgisayar, fotoğraf makinesi, kamera, Blu-ray oynatıcı, cep telefonu gibi multimedya cihazlarınızın içeriğine erişebilme imkanı da sağlıyor.
Ultra ince duvar askısı: son kullanıcı fiyatı: 199 TL
Kablosuz LAN adaptörü: son kullanıcı fiyatı: 119 TL

*Kablosuz LAN adaptörü ile dokunmatik uzaktan kumandaya erişim özelliği LED 7000, 8000 ve 9000 serilerinde bulunmaktadır.
**Dokunmatik kumanda C9000 serisinde bulunuyor. C7000 ve C8000 LED TV serilerinde ise dokunmatik kumanda desteği var.

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum