Samsung'dan klima ödüllü yarışma

Samsung, düzenlediği bu yarışmada 3 kişiyi klima ile ödüllendirecek. İşte detaylar

Samsung, sosyal medya ve dijital platformda gerçekleştirdiği çalışmalar ile de dikkat çekiyor. Daha önce Samsung Türkiye, Facebook üzerinden akıllı televizyonlar ve akıllı telefonlar için "Hayalimdeki Uygulama" isimli yarışmaları gerçekleştirdi. Samsung'un klima ürünleri ile ilgili başlatmış olduğu yarışmada ise, Samsung klimaları en iyi ifaden eden sloganlar yarışacak.

Katılımcılar, Samsung klimalar ile ilgili slogan önerilerini, yarışma süresince Samsung Türkiye'nin Facebook Fan Sayfası üzerinden paylaşabilecek.

9 Ağustos -5 Eylül 2011 tarihlerinde düzenlenecek olan Samsung Klima yarışmasına, www.facebook.com/SamsungTurkiye linkine tıklayarak katılmak mümkün.

Samsung Türkiye, Facebook sayfasında yer alan "Samsung Klima Yarışması" sekmesi üzerinden yarışmaya katılabilecek olan yarışmacılar, her gün en fazla 10 adet slogan ile yarışabilecekler. Her sloganın ise 200 karakterden az olması gerekmekte. Samsung Electronics Türkiye Dijital Pazarlama ve Beyaz Eşya Departmanları'nın yöneticileriniden oluşan jüri heyetinin değerlendirmesi sonucu seçilen en iyi 3 sloganın sahipleri, Samsung Türkiye'den 12.000 BTU klima kazanacak.

Yarışma ve diğer tüm detaylar için aşağıdaki adresleri ziyaret edebilirsiniz:

http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/air-conditioner/index.idx?pagetype=type_p2&

http://www.facebook.com/SamsungTurkiye

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum