Samsung'dan HyperReal 3D'ye hazırlanın!

Samsung'un HyperReal 3D teknolojisi ev eğlencesinde yeni bir dönemin kapılarını açıyor...

Dünyanın ilk 3D televizyonuna sahip Samsung, 3D LED 7000 serisi ile 3D pazarındaki iddiasını koruyor. 3D LED 7000'nin sahip olduğu HyperReal 3D teknolojisi, inanılmaz renkler ve gerçekçi görüntülerin yanı sıra kristal berraklığında ve canlı Full HD görüntülere imkan tanıyor.

Samsung 3D LED 7000 serisi, yüksek seviyede dinamik kontrast oranları ve Samsung'un çığır açan LED aydınlatma kaynağı ile öne çıkıyor. Ultra yüksek kontrast oranları, daha sanatsal tasarımlara olanak tanıyan ince derinlik oranı ve enerji tüketiminde daha fazla tasarruf olanağı sağlayan seri, televizyondan en iyi görüntüyü elde etmek isteyen tüketiciler için en uygun seçenek olduğunu kanıtlıyor. Ayrıca, Samsung'un 3D sistemi, daha inandırıcı ve sarmal bir televizyon deneyimi sunmak için tüm renk yelpazesini kullanan görüntüler sunuyor.

Tam ve yarı HD çözünürlük formatlarının yanısıra Blu-Ray Disk Birliği'nden onaylı "Blu-ray 3D" standartı gibi birçok 3D standardına uyumlu olacak şekilde tasarlanmış olan Samsung'un kendi geliştirdiği entegre 3D işlemci ve vericinin yer aldığı 3D LED TV serisi ile Samsung, televizyon deneyiminde yeni bir kategori oluşturuyor.

100Hz yenileme hızıyla spor etkinliklerini, video oyunlarını ve filmleri daha rahat ve net görüntülemeye yardımcı olan 3D LED 7000 serisindeki ethernet bağlantısı ve Internet@TV – İçerik Hizmeti , tüketicilerin TV'lerinden Yahoo!, Flickr ve daha birçok sitenin içeriğine tek bir tuşa basarak erişmelerine olanak sağlıyor.

Enerji tüketimini önemli ölçüde düşüren, arkadan aydınlatmalı teknolojilere oranla çevreye daha da fazla duyarlı ve daha güvenilir olan 3D LED TV'lerin enerji tüketimi de benzer ebatlardaki geleneksel LCD HDTV'lere oranla en az yüzde 40 daha az. LED HDTV'ler ayrıca pürüzsüz ve doğal görüntüler sunmaya devam ederken, arkadan aydınlatmayı ve görüntü kalitesini ayarlayan optimize edilmiş enerji tasarrufu modu da yer alıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum