Samsung'un son Galaxy Watch 5 hamlesi, tanıtımın çok yakında olduğuna işaret ediyor

Samsung'un Galaxy Watch 5 akıllı saat modelleri, bir kez daha ortaya çıktı ve resmi tanıtımın çok uzakta olmadığının sinyallerini verdi.

Son haberlere göre Samsung, baştan tasarlandığı konuşulan Galaxy Watch 5 serisini önümüzdeki birkaç ay içinde tanıtacak. Bu tahminlerle uygun bir şekilde şirket, bu cihazları piyasaya sürmeden önce düzenleyici onayları almak için gerekli adımları atıyor.

Galaxy Watch 5 akıllı saat üçlüsü artık FCC onayını aldı. Yapılan başvurularla model numaraları bir kez daha onaylanmış oldu: SM-900, SM-910 ve SM-920.

SM-900 ve SM-910 model numaralarının sırasıyla Heart-S ve Heart-L kod adlarıyla ilişkilendirilerek, yetenekler açısından benzer, ancak boyut olarak farklı olduklarını önerdiklerini hatırlayabilirsiniz.

Üçüncü model numarası olan SM-920, daha önce Heart-Pro kod adıyla ilişkilendirildiğinden dolayı biraz daha ilgi çekici olabilir. Bu modelin, Samsung'un 2022 için en üst seviye akıllı saati olması bekleniyor ve piyasaya Galaxy Watch 5 Pro olarak sunulabilir.

FCC başvurularında üç akıllı saatin her birinde Wi-Fi, Bluetooth ve NFC bağlantısı bulunduğu görülüyor. Online belgeler, teknik özellikler açısından fazla bir şey açıklamıyor ancak diğer sızıntılar daha büyük pillere ve muhtemelen büyük bir Sağlık yükseltmesine işaret ediyor.

Ayrıca, EP-OR900 model numarasına sahip ve en yüksek 10W şarj hızına çıkacağı düşünülen bir kablosuz şarj cihazından da FCC belgelerinde bahsediliyor.

Samsung, 10 Ağustos'ta Galaxy Watch 5 serisini tanıtabilir.

Sonraki Haber

Forum