'Rolex'i Casio'yla, Ferrari'yi Twingo'yla takas ettin': Shakira'nın intikam şarkısına markalardan yanıt var

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın çarşamba günü (11 Ocak) piyasaya çıkan şarkısı Out of Your League (Dengim Değilsin), futbolcu eski sevgilisi Gerard Piqué'ye yaptığı göndermelerle gündeme oturdu. Şarkıda adı geçen Casio ile Renault'dan ise yanıt var...

Ünlü şarkıcı Shakira ile ünlü futbolcu Pigue'nin 11 yıllık birliktelikleri geçen yıl aldatma iddialarının ardından bitmişti. Çiftin 2 oğulları bulunuyor. Piqué, ayrılık haberlerinden kısa süre sonra 23 yaşındaki yeni sevgilisi Clara Chia Marti'yle görüntülenmişti.

Shakira'nın yeni şarkısında ise hem Piqué'ye hem de 23 yaşındaki yeni sevgilisi Clara Chia Marti'ye göndermeler var. Independent'ın haberine göre ünlü şarkıcı, Piqué'nin sevgilisi için de "İyi bir insan adı var ama belli ki kulağa geldiği gibi değil" anlamına gelen İspanyolca "Tiene nombre de persona buena / Claramente no es como suena" ifadelerini kullanarak Clara Chia Marti'ye göndermede bulundu.

Ayrıca Shakira şarkıda yer yer çeşitli benzetmeler yaparak  "Yedeğim olduğu varsayılan kişiyle sana iyi şanslar dilerim/ Sana ne olduğunu bilmiyorum bile/ O kadar tuhafsın ki seni tanıyamıyorum bile/ Ben iki tane 22’lik kıza değerim. Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin." ifadelerini kullandı.

Shakira'nın şarkısında saat markası Casio'yu ve Renault'nun araba modeli Twingo'yu ucuz ve kalitesiz anlamlarında kullanmasına ise markalardan yanıt geldi.

Casio'nun İspanya hesabı şöyle bir tweet attı:

Bugün bir şarkıda CASIO'dan bahsedildiği için epeyce bildirim aldık. CASIO saatleri, klavyeleri ve hesap makineleri ömürlüktür.

Fransız otomobil markası Renault'nun İspanya hesabıysa, şarkıdaki "Benim gibi bir dişi kurt sizin gibi erkeklere göre değil" sözlerine imada bulunarak şunu yazdı: Senin gibi erkekler ve kızlar için. Sesi açın!

Piqué ise dün katıldığı bir yayına Casio saat takarak çıktı ve markanın yakın zamanda kurduğu Krallar Ligi'ne sponsor olduğunu açıkladı. Piqué "Casio saatler ömürlüktür" ifadesini kullandı.

Sonraki Haber

Forum