Robert Downey Jr.'ın ve Iron Man'in geri dönme ihtimali artıyor

Iron Man'in ölmüş bir süper kahraman olduğunu biliyoruz. Ama konu MCU olduğunda, hiçbir şey kesin değildir Ve bir süredir gelen ipuçları, Robert Downey Jr.'ın ve Iron Man'in geri dönme ihtimalinin arttığını söylüyor.

Süper kahraman ölümleri çok nadir gördüğümüz olaylardır. Bu yüzden Marvel’ın kaçınılmaz olarak Iron Man’i (Robert Downey Jr. - RDJ) bir şekilde geri getireceğini bilmek için MCU’yu seviyor olmanız yeterli. Tony Stark’ın geri dönüşü için en muhtemel hikayenin de Secret Wars (Gizli Savaşlar) olacağı tahmin edilebilir.

Marvel zaten Gamora (Zoe Saldana) ve Loki (Tom Hiddleston) ile benzer bir yolu harika sonuçlarla gerçekleştirdi. Ancak her iki durumda da bunlar, Infinity War veya Endgame'de ölen orijinal karakterlerin varyantlarıydı.

Wolverine'in (Hugh Jackman) eski evrende ölmesine rağmen, bu yaz Fox Universe’den Deadpool 3 aracılığıyla MCU’ya geçtiğini göreceğiz.

Marvel'ın Iron Man, Deadpool, Wolverine, Sony’nin üç Spider-Man’i, X-Men ve Avengers karakterlerinin popülerlerinden mutlaka faydalanmak isteyeceği kesinlikle söylenebilir. Bunun için tüm bu karakterler, Avengers: Secret Wars gibi bir sahne sayesinde aynı filme yerleştirilebilir ve artık bu yönde bazı işaretler görülmeye başladı.

Örneğin RDJ, geçtiğimiz yıllarda Iron Man rolüne dönüşünü yalanlarken, son zamanlarda bu konudaki soruları yanıtlarken tavrını değiştirdi. Downey Jr. bir süre önce yaptığı bir röportajda mutlulukla tekrar Iron Man rolünü üstlenebileceğini söylemişti ve daha yeni bir röportajda, Iron Man’in onun ayrılmaz bir parçası olduğunu söyleyerek bu cevabını yineledi.

RDJ'nin gelecekteki röportajlarda da bu yanıtların varyasyonlarını sunmaya devam edeceği açık. Sonunda, Avengers: Secret Wars'ta Iron Man'in geri dönüşünü görme ihtimalimiz de giderek artacak. Ve tüm bunların sonucunda, şimdiden Iron Man'in geri döneceğini söyleyebiliriz. Ama şimdilik tüm bunların elimizdeki ipuçları sayesinde çıkarttığımız bir tahmin olduğunu da hatırlatalım.

Sonraki Haber

Forum