Ricoh, LG ile küresel ortaklığını duyurdu

Ricoh, işyeri deneyimi çözümlerini iyileştirmek için LG ile küresel ortaklığını duyurdu.

Ricoh Company Ltd., LG Electronics (LG) ile iş yerleri için dijital platformlarda çözümler sunacakları bir mutabakat zaptı (MOU) imzaladığını duyurdu. Ricoh'un iletişim hizmetleri ile LG'nin ekran ürünlerini bir araya getiren bu ortaklık, küresel pazardaki B2B müşterilerine kullanıcı deneyimi ve müşteri değeri sunacak. Bu ortaklık ile Ricoh, büyüme alanlarından biri olan İşyeri Deneyimi alanındaki kapasitesini daha da artırarak dünyanın en büyük görsel-işitsel (AV) entegratörü olmayı hedefliyor.

Ricoh, LG ile ortaklık kurarak İş Yeri Deneyimi alanındaki iletişim hizmetlerini geliştirmek için yola çıktığını belirtiyor. Paylaşılan bilgilere göre, yön işaretleri ve ekranlar gibi cihazlar, Ricoh çözümlerine entegre edilerek Ricoh’un ürün ve hizmet portföyü zenginleştirilecek ve küresel tedarik sürecinin istikrarı sağlanacak. Buna ek olarak, iki şirket ilgili satış ve pazarlama çalışmalarını ortaklaşa yürüterek bu ortaklık ilerledikçe yeni iş fırsatlarına ulaşacak.

Ricoh, orta vadeli vizyonu olarak değişen iş yerlerinde bir iş yeri hizmet sağlayıcısı olarak tutarlı ve küresel çapta hizmetler sunmayı hedeflediğini belirtirken, hibrit çalışma modelinin yaygınlaştığı ofislerde ve diğer çalışma alanlarında kesintisiz iş birliğine olanak tanıyan ve insanların yaratıcılığını arttırarak, müşterilerinin katma değerli ve yaratıcı görevlere odaklanmalarını sağladığını söylüyor.

Kurulan ortaklığa ilişkin her iki taraf yöneticileri de düşüncelerini paylaştılar:

LG İş Çözümleri Şirketi Bilgi Gösterimi iş biriminin kıdemli başkan yardımcısı Paik Ki-mun şunları söyledi: “Ricoh’un ofis çözümlerinin LG’nin gelişmiş ekran ürünleri ile bir araya gelmesi, müşterilere etkileyici bir değer sunacak ve LG'yi B2B pazarındaki en güvenilir entegre çözüm sağlayıcılarından biri haline getirecektir. LG, günümüz iş ortamı için özelleştirilmiş çözümler yaratmak amacıyla, yenilikçi ve küresel şirketlerle stratejik ortaklıklar kurmaya devam edecektir.” 

Ricoh Company, Ltd. Dijital Hizmetler İş Birimi Başkanı ve Kıdemli Şirket Yetkilisi Takahiro Irisa ise; “LG ile yapılan bu küresel stratejik ortaklığın, Ricoh’un İş Yeri Deneyimi işini hızlandıracağına kesinlikle inanıyoruz. LG’nin gelişmiş ekran ürünleri ile Ricoh’un iletişim hizmetleri arasındaki sinerji sayesinde, bir iş yeri hizmet sağlayıcısı olarak müşterilerimize optimal çalışma ortamları sunmaya devam edeceğiz. Ricoh, müşterilerimizin iş yoluyla tatmin elde etmelerini sağlamak için stratejik ortaklıklar kurmaya devam edecektir,” dedi.

Sonraki Haber

Forum