Renk renk Samsung Corby'ler Mc Donald's'larda

McDonalds'larda yemek yiyenler, rengarenk Samsung Corby'lere sahip olabiliyor! İşte detaylar...

Samsung ve McDonalds yeni kampanyalarını duyurdular:
"McDonalds'a gel, büyük sandviçli büyük boy veya süper boy menü al! Samsung Corby'yi kap, hayatına renk kat!"

McDonald's menüleri Samsung'un yepyeni, capcanlı cep telefonu Corby'lerle renkleniyor. McDonald's severler, satın aldıkları her McDonald's menüsüyle Samsung Corby cep telefonu kazanma şansını arttırıyor.

Kampanya 4 Ocak tarihine kadar devam ediyor. McDonald's'dan büyük sandviçli büyük veya süper boy menülerden birini alanlar, Samsung Corby anahtarlığını anında kazanacak. Ayrıca, menü yanında verilen kartlardaki şifreyi adı, soyadı ve adresi ile birlikte Turkcell 3360'a veya www.hayatinnerenk.com adresine göndererek çekilişe katılan 120 şanslı kişi, Samsung Corby'lerin sahibi olma şansını yakalıyor.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için satış noktalarına gidebilir veya www.mcdonalds.com.tr ile www.hayatinnerenk.com sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Samsung S3653 Corby

Kıvrımlı hatlara sahip Corby'i detaylı görmek için tıklayın

Farklı silueti, kıvrımlı hatları ile daha ilk bakışta diğer telefonlardan farklı olduğunu belli eden Samsung S3653 Corby değiştirilebilir arka kapakları sayesinde kullanıcıların kendi stillerine kolaylıkla uyum sağlıyor. Samsung S3653 Corby, kullancılara iletişim için zengin seçenekler sunuyor.

Samsung S3653 Corby kullanıcıları, Pop-up SNS (Social Networking Service) sayesinde Facebook, MySpace, Twitter gibi sosyal ağ sitelerine kolaylıkla ulaşıp durumlarını güncelleyebiliyor, arkadaşlarının güncel mesajlarına ulaşabiliyorlar.

Ayrıca, Flickr, Picasa ve Photobucket gibi popüler sosyal ağ sitelerini de arayüzüne entegre ediyor. Kullanıcılar bu sitelere fotoğraf ve videolarını da Communities özelliği ile doğrudan yükleyebiliyorlar.

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum