Real Madrid-Partizan maçındaki inanılmaz görüntü doktoru şoke etti: Böyle rezillik görmedim

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde oynanan Real Madrid-Partizan maçında yaşananlar dünyanın ve sosyal medyanın gündeminde. Zira ortaya çıkan görüntüler kolay kolay rastlanabilecek türden değil.

Wizink Center'da oynanan maçın 38'inci dakikasında Real Madridli Sergio Llull'un Kevin Punter'a yaptığı faul sonrası saha karıştı.

Tüm oyuncular birbirine girerken Real Madridli 2.04'lük Guerschon Yabusele’nin 1.98'lik Dante Exum’u yere sermesi herkesi şoke etti. 

DOKTOR: BÖYLE BİR REZİLLİK GÖRMEDİM

Partizan’ın takım doktorlarından Moma Jakovljevic Dante Exum’un durumuna dair açıklamalarda bulundu. Jakovljevic, Dante Exum’un sakatlandığını belirterek “Maalesef Dante Exum, ciddi bir sakatlık yaşadı. Şu ana kadar yaptığımız kontrollerde sağ ayağındaki parmaklardan birinin tendonunun koptuğunu tespit ettik, buna ek olarak daha ciddi bir durumun olup olmadığını Belgrad’a dönünce göreceğiz. Ayrıca yere düşerken aldığı sert darbe nedeniyle dişleri zarar gördü. Yabusele resmen bilerek Exum’u yaralamaya çalıştı, bu davranışı nedeniyle çok ağır cezalara çarptırılması lazım. Yabusele onu judo hareketiyle fırlatırken Exum belinden, kafasından, omurgasından ciddi şekilde sakatlanabilirdi, eğer böyle bir şey yaşansa muhtemelen kariyeri tehlikeye girerdi. Korkunç bir olaydı, daha önce hiç böyle bir rezilliğe tanıklık etmemiştim" dedi.

KOLTUK DEĞNEKLERİYLE ÇIKTI

Yabusele'nin Suplex'e benzer bir hareketle yere serdiği Exum, salonu koltuk değnekleriyle terk etti.

Yaşanan olaylar sonrası hakemler maçı erken bitirme kararı aldı. Karşılaşmayı 95-80 kazanan Sırbistan temsilcisi seride 2-0 öne geçti. Partizan'ın ev sahipliği yapacağı serinin üçüncü maçı, 2 Mayıs Salı günü yapılacak.

Sonraki Haber

Forum