Ralli'ye hazır olun!

Forum İstanbul Ralli Simülatör Turnuvası'na hazır mısınız? İşte Saturn'den muhteşem ödüller...

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti projelerinden WRC Dünya Ralli Şampiyonası'nın 4. ayağı olan Türkiye Rallisi tanıtım etkinliklerinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

WRC Dünya Ralli Şampiyonası tanıtım etkinlikleri kapsamında 03–18 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Forum İstanbul Ralli Simülatör Turnuvası'nda dereceye girenler, teknolojinin ve eğlencenin adresi Saturn tarafından birbirinden güzel teknoloji harikası ürünlerle ödüllendirilecek.

Ralli tutkunlarının büyük bir heyecan yaşayacağı Forum İstanbul Ralli Simülatör Turnuvası'nda dereceye girenler en teknolojik ürünlerin adresi Saturn'dan muhteşem hediyeler kazanacak. Turnuvanın birincisine Türkiye'nin teknoloji adresi Saturn'dan LCD TV hediye edilecek. Turnuvanın ikincisi Saturn'dan Sony PlayStation 3, üçüncüsü ise Apple I-Pod kazanacak.

Ayrıca dereceye giren diğer yarışmacıları, Türkiye'nin önde gelen elektronik ürün mağazası Saturn'dan video kamera ve dijital fotoğraf makinesi gibi çeşitli sürpriz hediyeler bekliyor olacak.

Lancia Delta Integrale fırsatı!

Teknoloji tutkunlarının adresi olmayı başaran Saturn'dan muhteşem hediyeler kazanmak isteyen ziyaretçiler Forum İstanbul'da birbirinden farklı 3 tip ralli simülatöründe kıyasıya yarışacaklar.

Ayrıca, 10 kişiyi aynı anda içine alabilen hidrolik kollu, hareketli dev ralli simülatörü de Forum İstanbul'un açık otoparkında hız tutkunlarını bekliyor olacak. Forum İstanbul'da dünyanın en başarılı ralli aracı olan efsane Lancia Delta Integrale simülatörünü kullanacak hız ve teknoloji tutkunları, gelmiş geçmiş en heyecanlı ralli simülatörü olan, 1,5 G kuvvetine kadar tepki veren Speedcity 301'i deneme fırsatına da sahip olacaklar.

45 bini aşkın ürün çeşidini özgürce değerlendirme ve deneyimleme olanağıyla benzerlerinden ayrılan Saturn, adrenalin dolu bu yarışta ziyaretçilerine özel sürprizler sunarak unutulmaz heyecan dolu anlara imza atacak.

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum