Prototip Galaxy S25'in görüntüleri internette ortaya çıktı

Bir YouTube kanalı, üretime girmesi beklenen Samsung Galaxy S25 modeline dair prototip bir telefonun görüntüsünü yayınladı.

Güney Koreli elektronik devi Samsung'un, 2025 için piyasaya süreceği amiral gemisi telefon serisi Galaxy S25'in tanıtılmasına kısa bir süre kaldı. iPhone 16 karşısına çıkacak bu telefonların detayları da internete sızmaya devam ediyor.

Son olarak, üretim aşamasında olduğu düşünülen prototip bir telefon modelinin görüntüleri medyaya sızdı. YouTube'da sadece 2 abonesi olduğu anlaşılan, yani sırf bu sızıntıyı yapmak için açıldığı düşünülen bir kanal, telefonunun tamamen plastikten üretilmiş "sahte" bir modelini, yani prototipini gösterdi.

Aslında bu sahte ürünler, bu telefonlar için aksesuar ve yan ürünler üretecek olan firmalara yollanan referans ürünleri. Dolayısıyla bu prototiplerden birinin videosunun çekilerek YouTube'a yüklendiği anlaşılıyor.

Videodaki telefon görüntüsü eğer doğruysa, Galaxy S25 serisinde, Galaxy S24 , Galaxy S24 Plus ve Galaxy S24 Ultra'dan farklı çok fazla değişiklik olmayacak gibi görünüyor. Daha önceki söylentiler, Samsung'un arka kamera adasının tasarımında değişiklik yapacağı dile getiriliyordu. Demek ki Samsung 2025'i tasarım yenileme konusunda pas geçmek istiyor olabilir. Belki de sadece yapay zekaya odaklanmış ve donanım bileşenleri güncellenmiş telefonlar göreceğiz.

Sonraki Haber

Forum