ProtectPax: Cebinizin Camına "Sihirli" Koruma!

İnanıp inanmamak size kalmış: ProtectPax isimli şirket, ekran koruma filmlerini tarihe gömecek yeni bir teknoloji bulduğunu iddia ediyor.

Telefon ekranları oldukça kırılgan olabiliyor ve bu ekranları korumanın tek yolu, ekranın üzerine genellikle hoş gözükmeyen bir koruma katmanı yerleştirmek. Ama şimdi, telefon ekranınızı korurken, daha fazla çizilme ve su dayanımı kazandıran, neredeyse "sihirli" bir yapışkan madde bulunuyor.

Görünmez bir "sıvı cam" ekran koruyucusu olan ProtectPax, herhangi bir camı güçlendirebileceğini iddia ediyor. Şu anda Indiegogo üzerinde kendine kaynak arayan ProtectPax "camın üzerindeki mikroskobik boşlukları kapayan titanyum dioksit nano-parçacıklarından" oluşuyor.

Ürünün arkasındaki firmanın adı da ProtectPax ve söylediğine göre sıvı cam nanoteknolojisi asıl olarak uzay-hava ve uçuş endüstrileri için geliştirilmişti.

Ürünün kullanımı ise inanılmaz derecede kolay görünüyor. Yapılması gereken tek şey, yapışkanın cam ekrana sürülmesi ve kuruması için 10 dakika beklemek. Bu işlemin ardından da ultra-sağlam bir cama sahip oluyorsunuz.

Ürünün tek zayıf yönü ise yıllık bir şekilde tekrar kullanılması gerekmesi. Ayrıca ürünün görünmez olmasından kaynaklı, camın her noktasının kaplandığına karar vermek de zorlu olabilir.

Sonraki Haber

Forum