Pratik ev bilgileri cepte!

Çaydanlık nasıl temizlenir? Duvara hasar vermeden nasıl çivi çakılır? Leke nasıl çıkartılır?

Ev işlerine çözüm bulmakta zorlanıyor musunuz? Duvarınızı zedelemeden nasıl çivi çakabileceğinizi bilemiyor musunuz? Çay lekesini çıkarmak için ne yapmak gerekir? Paslanmış eşyalarınızdaki pası nasıl gidereceksiniz?

Evde karşılaştığınız sorunların pratik yöntemlerle nasıl çözüleceğini anlatan bilgiler artık Vodafone ile cep telefonundan alınabiliyor. Üstelik bu hizmetten yararlanan her 250. abone istediği yapı markette kullanabileceği 50 TL'lik hediye çeki kazanacak.

Vodafone, "Pratik Çözümler Cepte" servisini başlattı. Servisten yararlanmak isteyen Vodafone abonelerinin "EV" yazarak, 3435'e göndermeleri yeterli.

Vodafone, iş ortaklarından Timwe ile uygulamaya aldığı servisten yararlanmak isteyen aboneler servis kapsamında her hafta hayatı kolaylaştıran iki pratik bilgiyi SMS ile alacaklar. Böylece Vodafone aboneleri, zedelemeden duvara çivi çakabilmek için işaretlenen yere küçük bir bant yapıştırmanın yeterli olduğu; paslanmış eşyaların temizlenmesi için makine yağına batırılmış cam yünü ile ovulması gerektiği veya çay dökülen yere biraz limon kolonyası dökerek lekelerden kurtulabileceği gibi pratik bilgileri haftada 2 TL ücretle artık cep telefonlarından alabilecekler.

"Pratik Ev Bilgileri Cepte" hizmetinden yararlanan her 250. abone 50 TL değerinde bir hediye çeki kazanıyor ve bu çek ile istediği yapı marketten alışveriş yapabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum